CELEBRITIESSHOWBIZΈπαθαν όλοι πλάκα με το πώς βάζει η Μέγκαν Μαρκλ την υπογραφή...

Έπαθαν όλοι πλάκα με το πώς βάζει η Μέγκαν Μαρκλ την υπογραφή της! (εικόνες)

Ένα από τα αγαπημένα της χόμπι είχε την ευκαιρία να εξασκήσει η Μέγκαν Μαρκλ κατά την επίσκεψή της σε έναν οίκο ευγηρίας προχθές και επέδειξε τα απίστευτα καλλιγραφικά της.

Η δούκισσα του Σάσεξ επισκέφθηκε τον οίκο ευγηρίας Brinsworth House, όπου συνομίλησε με τους ενοίκους του και τους βοήθησε να ετοιμάσουν μια πινακίδα με εορταστικές ετικέτες και χειροτεχνίες. Ενώ έγραφε το μήνυμά της και τις ευχές της σε μία από τις κάρτες, μάγεψε τους πάντες με τα καλλιγραφικά της γράμματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο λόγος που ο πρίγκιπας Harry είναι τόσο προστατευτικός με τη Meghan Markle

«Καλά Χριστούγεννα, με αγάπη, Μέγκαν» έγραφε το σημείωμά της, σε άψογη καλλιγραφία. Ακόμη και το σημείωμά της στο βιβλίο επισκεπτών όμως, ήταν εξίσου εκπληκτικό.

Η δούκισσα είναι γνωστό ότι είναι επιδέξια στην καλλιγραφία. Ασχολήθηκε με αυτό το χόμπι κατά την διάρκεια των μαθημάτων στο καθολικό σχολείο όπου φοιτούσε, όπως είχε δηλώσει η ίδια στο Esquire το 2013.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πωλείται το κίτρινο φόρεμα που φόρεσε η Αμάλ στον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν


Έκανε επίσης καλλιγραφία για να υποστηρίξει την καριέρα της στην αρχή της εργασίας της ως ηθοποιού. Μάλιστα, μερικά από τα έργα της περιελάμβαναν τις γαμήλιες προσκλήσεις της ηθοποιού Πόλα Πάτον και του Ρόμπιν Θικ, αλλά και των διάσημων αντιπροσώπων της Dolce & Gabbana.

«Καθόμουν με μία μικρή λευκή κάλτσα στο χέρι μου, για να μην στάζει λάδι στην κάρτα, και έκανα τις προσκλήσεις, προσπαθώντας να πληρώσω τους λογαριασμούς μου ενώ περνούσα από διάφορες οντισιόν» είχε πει στο Esquire. «Είμαι χαρούμενη που σε μια εποχή που κανείς δεν φαίνεται να εκτιμά πια ένα χειρόγραφο σημείωμα, εγώ το έκανα αυτό για να ζήσω».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS