CELEBRITIESSHOWBIZΕπιλέξτε εσείς τον 16ο παίκτη που θα μπει στο «Star Academy»

Επιλέξτε εσείς τον 16ο παίκτη που θα μπει στο «Star Academy»

To «Star Academy» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή, 17 Μαρτίου, στο MegaOne.

Δεκαέξι σπουδαστές, οι 15 από τους οποίους επιλέχθηκαν μετά από auditions από εξειδικευμένους επαγγελματίες στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κύπρο, θα κληθούν να εργαστούν με όλες τους τις δυνάμεις για 4 ολόκληρους μήνες, ώστε να υλοποιήσουν το στόχο και τις φιλοδοξίες τους.

Συγκεκριμένα, θα ακολουθούν καθημερινά ένα εντατικό, απαιτητικό πρόγραμμα μαθημάτων από έμπειρους καθηγητές που θα τους βοηθήσουν να καλλιεργήσουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο σε όλες του τις διαστάσεις.

Τον 16ο σπουδαστή που θα μπει στη μουσική ακαδημία θα μπορεί να τον επιλέξει το τηλεοπτικό κοινό ζωντανά -μέσω τηλεφωνικής κλήσης και sms- την Πέμπτη, 16 Μαρτίου.

Τρία μοναδικά ταλέντα που προέκυψαν από τις οντισιόν, θα κονταροχτυπηθούν για μία θέση στο δημοφιλέστερο μουσικό ριάλιτι, και θα διεκδικήσουν το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο από την PANIK RECORDS.

Τις πληροφορίες για τη διαδικασία επιλογής του 16ου σπουδαστή θα δοθούν μέσα από την ειδική εκπομπή του «Star Academy» που θα προβληθεί αύριο την Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 21:00.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS