CELEBRITIESSHOWBIZΈρχεται το «Κάρμα» στον Alpha Κύπρου

Έρχεται το «Κάρμα» στον Alpha Κύπρου

Βασισμένη σε εγκλήματα και δολοφονίες που συγκλόνισαν την Κύπρο, είναι η νέα σειρά αυτοτελών επεισοδίων που ετοιμάζει η Χριστιάνα Αρτεμίου για λογαριασμό του Alpha Κύπρου.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, η πρεμιέρα έχει οριστεί για την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου. Παρόλα αυτά γίνονται σκέψεις η σειρά να μεταδίδεται κάθε Δευτέρα αντί Πέμπτη λόγω του έντονου ανταγωνισμού και δή του «The Voice» που χτυπά κόκκινο σε κάθε προβολή του. Όσον αφορά το «Κάρμα», μέχρι στιγμής έχουν γυριστεί 20 επεισόδια, ενώ απομένουν άλλα δέκα, στα οποία συμμετείχαν 85 ηθοποιοί ενώ αναμένεται -μέχρι την ολοκλήρωση των επεισοδίων, ο αριθμός τους να ξεπεράσει τους 135.

Αξίζει να αναφέρουμε πως όλα τα γυρίσματα έγιναν σε φυσικούς χώρους και σε σπίτια που θυμίζουν την εκάστοτε εποχή που πραγματεύεται το κάθε επεισόδιο. Όπως μας είπε η δημιουργός της σειράς, Χριστιάνα Αρτεμίου, η έρευνα που έκανε για να μπορέσει να βγάλει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα κράτησε περίπου έξι μήνες και για να γίνει αυτό χρειάστηκε να ανατρέξει στο αρχείο εφημερίδων του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών.

Όλες οι ιστορίες αφορούν υποθέσεις που έχουν δημοσιευθεί και έχουν οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Οι ιστορίες, γίνονται πάντοτε με σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων, στην προσωπικότητα και στην οικογένεια του δράστη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS