ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΈρχεται το... «Μάμμα Μία»

Έρχεται το… «Μάμμα Μία»

ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΓΝΩΡΙΜΕΣ.

Είναι η οικογένεια της διπλανής πόρτας. Ο πατέρας δημόσιος υπάλληλος, η μητέρα ελεύθερη επαγγελματίας, ο γιος φοιτητής όπως και το κορίτσι του και μαζί τους η πλούσια, «αππωμένη» πεθερά μαζί με τον εκ Βουλγαρίας «μπάτλερ» της! Ένα σπίτι όπου η καθημερινότητα, όλα όσα λίγο – πολύ ζούμε όλοι μας δηλαδή, καταντά κυριολεκτικά για γέλια!  Κάθε μέρα όλο κάτι θα προκύψει για να κρατά τους απλούς έως… απλοϊκούς ήρωές μας σε κωμική εγρήγορση, αφού ακόμα κι οι γείτονες, ένα νεαρό, λαϊκό ζευγάρι, έρχονται και τους φορτώνουν κι αυτοί τα δικά τους «βάσανα».

mammamiabackstage5

Με αυτοτελή επεισόδια και με καταιγιστικό χιούμορ, η σειρά «Μάμμα μία!» (ή όπως θα λέγαμε στα ελληνικά «μαμά μου!») έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, για να προσθέσει το γέλιο που χρειαζόμαστε στο τέλος κάθε κουραστικής ημέρας. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Σταύρο Ποταμάρη, ενώ το σενάριο στον ηθοποιό Χρήστο Γρηγοριάδη. Σύμβουλος σεναρίου ο Κωνσταντίνος Οδυσσέως που «επιστρέφει» σε αυτό τον τομέα μετά το κοινωνικό δράμα «Ό,τι Aγάπησα» που προβλήθηκε τη σεζόν 2011-2012. Μία μεγάλη πλειάδα ηθοποιών θα ενσαρκώσει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς ενώ θα δούμε και πολλούς γκεστ να κάνουν την εμφάνισή τους. Μόνιμοι πρωταγωνιστές του «Μάμμα μία» θα είναι οι: Ανδρέας Τσουρής, Έλενα Ευσταθίου, Δήμητρα Δημητριάδου, Χρήστος Γρηγοριάδης, Χάρης Αριστείδου και Βασιλική Παπαμιχαήλ. Στους ρόλους των γειτόνων η Μαριλένη Σταύρου και ο Άλκης Χρίστου.

mammamiabackstage

mammamiabackstage4

mammamiabackstage3

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS