ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΈτσι αποκαλεί χαϊδευτικά η Kate Middleton τον πρίγκιπα William!

Έτσι αποκαλεί χαϊδευτικά η Kate Middleton τον πρίγκιπα William!

Είναι αλήθεια πως τα άτομα της βασιλικής οικογένειας δεν έχουν και πολύ μεγάλη φαντασία όσον αφορά σε παρατσούκλια και χαϊδευτικά ονόματα, όμως όπως και να έχει είναι πολύ γλυκό που δεν χρησιμοποιούν πάντα τα ονόματά τους, όταν ο ένας απευθύνει τον λόγο στον άλλο.

Πρόσφατα, στην παράσταση του Hamilton, μάθαμε πώς αποκαλεί η Meghan Markle τον Harry –με την αντίδρασή της να γίνεται viral- ενώ είχαμε ήδη μάθει και το παρατσούκλι της Kate από τον Harry.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Η Κέιτ επέλεξε το ίδιο πανεπιστήμιο με τον Γουίλιαμ για να τον τυλίξει»

Πώς αποκαλεί όμως η δούκισσα του Cambridge τον πρίγκιπα William και πώς εκείνος τη σύζυγό του; Κάποια στιγμή το 2016 το Grazia U.K.αναφέρει πως στο Chelsea Flower Show, η Kate Middleton, ακούστηκε να λέει στον σύζυγό της, όταν εκείνος τη ρώτησε για ένα φυτό: «Μωρό μου (babe, για την ακρίβεια) έχουμε από αυτά. Έχουμε πολλά από αυτά!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H σωσίας της Κέιτ Μίντλετον βγάζει 10.000 ευρώ τη βδομάδα (εικόνες)

Ωστόσο οι απόψεις διίστανται κάπως, αφού ο Mick Conway ανέφερε στο Hello!, πως η δούκισσα αποκάλεσε τον άντρα της «αγάπη μου» (aka darling). Είτε ήταν “μωρό μου» είτε «αγάπη μου», η χειρονομία της Kate ήταν ειλικρινής και υπέροχη. Ο William ωστόσο δεν πάει πίσω, αφού κατά διαστήματα αποκαλεί την σύζυγό του, με τα ίδια χαϊδευτικά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS