ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΕυριπίδου - Τζώρτζια: Η κόντρα συνεχίζεται και σήμερα στο Σίγμα (βίντεο)

Ευριπίδου – Τζώρτζια: Η κόντρα συνεχίζεται και σήμερα στο Σίγμα (βίντεο)

Αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία του David Beckham που φιλάει την κορούλα του στο στόμα για να προκύψει έντονη on air διαφωνία ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Ευριπίοδυ και την Τζώρτζια Παναγή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Like.com.cy, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου δυσαρεστημένη από το περιστατικό το κατήγγειλε στη διεύθυνση του καναλιού, όπου κάλεσε την Τζώρτζια σήμερα στα γραφεία του Σίγμα για να δώσει εξηγήσεις για τη χθεσινή on air έκρηξή της.

Να θυμίσουμε ότι το περιστατικό ξεκίνησε με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου να σχολιάζει ότι πρόκειται για ένα τρυφερό στιγμιότυπο ανάμεσα σε ένα γονέα και το παιδί του και την Τζώρτζια Παναγή να διαφωνεί έντονα μαζί της λέγοντας ότι πρόκειται για μια πολύ άσχημη εικόνα και ότι την κίνηση αυτή την κάνεις μόνο με ερωτική πρόθεση.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δυο γυναίκες να έρθουν σε έντονη ρήξη, με την παρουσιάστρια του «Όλα Καλά» να λέει στη συνεργάτιδά της ότι ξεπέρασε τα όρια κι εκείνη φανερά εκνευρισμένη να της απαντάει πως γνωρίζει πολύ καλά πως να τοποθετείται τηλεοπτικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS