CELEBRITIESSHOWBIZΕυρυδίκη Βαλαβάνη: Οι φωτογραφίες από τη ζωή της εκτός «Survivor»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι φωτογραφίες από τη ζωή της εκτός «Survivor»

Είναι ένα όνομα που μόλις ακούστηκε ως ένα από αυτά που θα απαρτίζουν την ομάδα των «Διασήμων» που θα μεταφερόταν στον Άγιο Δομίνικο για χάρη του «Survivor» κανείς δεν είχε στο μυαλό του περί τίνος πρόκειται. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις και πώς να μην το κάνει άλλωστε αφού οι νίκες της, τα τατουάζ της και το γυμνασμένο κορμί της είναι αξιοπρόσεκτα.

Βέβαια έχει δημιουργήσει μια αντιπάθεια προς τον κόσμο, καθώς θεωρήθηκε βασικό μέλος της κλίκας του Στέλιο Χανταμπάκη και πλέον είναι η επικρατέστερη για την αποχώρηση από το παιχνίδι επιβίωσης.

Μπορεί να δείχνει δυναμική και άκαμπτη, ωστόσο δεν παύει να είναι ένα κορίτσι με τρυφερή και ευαίσθητη ψυχή, μην διστάζοντας να κλαίει μπροστά στην κάμερα όταν σκέφτεται τους δικούς της ανθρώπους ή βλέπει φωτογραφίες από τις καλές της φίλες.

«Την Ευρυδίκη με έναν τρόπο μόνο μπορώ να την περιγράψω: ως μια γνήσια καλή ψυχή που μονίμως ή θα χαμογελά ή θα γελά δυνατά. Αν μου ζητούσαν να την περιγράψω με μία λέξη, αυτή θα ήταν “φως”» αποκαλύπτει η Κονδία Νέσγου, η κολλητή της Ευριδίκης, σε συνέντευξή της στο ΘΕΜΑ.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, η μελαχρινή καλλονή Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι αθλητικογράφος στο Αθλητικό Τμήμα του ΣΚΑΪ, κόρη εργαζόμενου από καιρό στο συγκρότημα Αλαφούζου. Μάλιστα, την έχουμε δει αρκετές φορές μπροστά στο γυαλί παρουσιάζοντάς μας τις αθλητικές ειδήσεις.

Η ίδια εκτός από στίβο και γυμναστική έχει κάνει πρωταθλητισμό στην κολύμβηση ενώ αγαπάει πολύ το pole dancing, το οποίο αντιμετωπίζει ως γυμναστική και όχι ως αισθησιακό χορό.

Δες παρακάτω φωτογραφίες της:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS