CELEBRITIESSHOWBIZΓαλλικό ξενοδοχείο έριξε «πόρτα» σε William και Kate - Πήραν για κράτηση...

Γαλλικό ξενοδοχείο έριξε «πόρτα» σε William και Kate – Πήραν για κράτηση και τους είπαν «όχι»

Πολυτελές ξενοδοχείο στη Γαλλία έριξε πόρτα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Χάρι όταν θέλησαν να μείνουν σε αυτό. Το ξενοδοχείο υποστηρίζει ότι θεώρησε ανήθικο να ακυρώσει κρατήσεις άλλων πελατών του για να φιλοξενήσει τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Τα τρία δημοφιλή μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας θα βρεθούν στο Αμιένς από τις 30 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου προκειμένου να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 100 ετών από τη μάχη του Σόμ στη Γαλλία.

Τα σχέδιά τους, όμως, να μείνουν στο πεντάστερο ξενοδοχείο Marotte χάλασαν, καθώς απέρριψε το αίτημά τους για κράτηση 4 σουιτών.

amiens

Μιλώντας σε τοπική γαλλική εφημερίδα, ο διευθυντής του ξενοδοχείου Ολιβερ Γουάλτι, δήλωσε ότι το γαλλικό ΥΠΕΞ ήρθε σε επαφή μαζί του ήδη από τον Ιανουάριο για την εν λόγω κράτηση, αλλά ο ίδιος απέρριψε αμέσως το σχετικό αίτημα. «Το ξενοδοχείο θα είναι γεμάτο, είχαν γίνει ήδη κρατήσεις για εκείνο το διάστημο από άλλους τουρίστες.

amiens3

Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να ακυρώσουμε τις κρατήσεις αυτές όταν οι άνθρωποι είχαν προνοήσει και είχαν κλείσει τα δωμάτιά τους μήνες πριν, πληρώνοντας μάλιστα και τη σχετική προκαταβολή. Δεν θα μπορούσαμε να τους πούμε “συγνώμη, έρχεται η βρετανική βασιλική οικογένεια, ακυρώνουμε την κράτησή σας”. Κάτι τέτοιο είναι ηθικά αδιανόητο».

Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, πάλι, στο ίδιο κλίμα, μιλώντας στη Daily Mail διευκρίνισε: «Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να φιλοξενήσουμε τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Απλά δεν μπορούμε να ρίξουμε τους άλλους μας πελάτες».

amiens4

Το ξενοδοχείο είναι ένα πεντάστερο boutique hotel με 12 δωμάτια τα οποία κοστίζουν 350 λίρες τη βραδιά.

Στο παρελθόν έχουν μείνει εκεί δυο αρχηγοί κρατών, αλλά και άλλες προσωπικότητες όπως ο Λένι Κράβιτζ.

amiens5

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS