CELEBRITIESSHOWBIZΓάμος Ρέμου - Μπόσνιακ: Το τραγούδι εισόδου τους και η ερωτική εξομολόγηση...

Γάμος Ρέμου – Μπόσνιακ: Το τραγούδι εισόδου τους και η ερωτική εξομολόγηση (βίντεο)

Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ παντρεύτηκαν το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, μετά από περίπου 10 χρόνια σχέσης και έχοντας αποκτήσει ένα παιδί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος Ρέμου – Μπόσνιακ: Μετά την τελετή επιβιβάστηκαν σε βάρκα με την κόρη τους (βίντεο)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο ιδιωτικό εκκλησάκι στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά και εκεί, σε έναν χώρο που διακοσμήθηκε δίπλα από τη λίμνη, ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος Ρέμου – Μπόσνιακ: Οι πρώτες εικόνες από τη δεξίωση

Αντώνης και Υβόννη μπήκαν στον χώρο της δεξίωσης με ένα τα πιο ρομαντικά τραγούδια του Αντώνη Ρέμου, το «Μέχρι το τέλος του κόσμου», να ακούγεται από τα ηχεία.

Με το τέλος του τραγουδιού, ο τραγουδιστής πήρε το μικρόφωνο κι έκανε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Υβόννη, εμφανώς συγκινημένος.

«Απόψε το εγώ γίνεται εμείς. Από απόψε ξεκινάει η ζωή μας κι ελπίζω να είναι χαρούμενη και με δυσκολίες και με προβλήματα για να μας κάνει σοφότερους και πιο ανθεκτικούς. Σ’ ευχαριστώ που μπήκες στη ζωή μου, σ’ ευχαριστώ για ό,τι είσαι» είπε, με την Υβόννη να σκουπίζει τα δάκρυα του αγαπημένου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντρεύτηκαν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ – Τα πρώτα στιγμιότυπα (βίντεο)

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής έδωσε τον λόγο στην αγαπημένη του, λέγοντάς της «Έλα, πες κι εσύ» αλλά η λαμπερή νύφη απάντησε «Εσύ μιλάς για τους δυο μας». Τότε, ο Ρέμος της ζήτησε να μιλήσει έστω στα αγγλικά για τους «ξένους φίλους μας» και παρόλο που η Υβόννη αρνήθηκε αρχικά, πήρε τελικά τον λόγο και είπε στους καλεσμένους τους: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν μπορώ καλύτερα στα ελληνικά» και συνεχίζοντας στα αγγλικά, είπε: «Ο Αντώνης το είπε ήδη. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν όλοι εδώ. Ευχαριστούμε την οικογένειά μου, τους φίλους μας, την οικογένεια του Αντώνη» ενώ απευθυνόμενη στον Αντώνη Ρέμο, πρόσθεσε: «Σ’ αγαπώ πολύ».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

Έπειτα έκοψαν μαζί τη γαμήλια τούρτα, υπό του ήχους του τραγουδιού «Mad about You».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS