CELEBRITIESSHOWBIZGeorge - Amal Clooney: Οι τελευταίες προετοιμασίες για να υποδεχτούν τα δίδυμα

George – Amal Clooney: Οι τελευταίες προετοιμασίες για να υποδεχτούν τα δίδυμα

Ο George και η Amal Clooney περνάνε τους τελευταίους μήνες γαλήνης και ησυχίας, πριν το σπίτι τους γίνει πολύ πιο ζωηρό, όταν θα υποδεχτούν τα δίδυμα – τα πρώτα παιδιά για τον καθένα από το ζευγάρι.

Στις 31 Μαρτίου οι φαίνονταν να περνούν ευτυχισμένες στιγμές μαζί, καθώς έκαναν βόλτα πιασμένοι χέρι χέρι στο κτήμα τους στο Σόνινγκ, στην αγγλική εξοχή. «Όλα πηγαίνουν καλά με την εγκυμοσύνη της Amal» λέει μια πηγή στο People. Και όταν βρέθηκαν στο Παρίσι για τα Βραβεία César το Φεβρουάριο, όπου ο George τιμήθηκε, το ζευγάρι απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών στο ιστορικό εστιατόριο Lapérouse. Ο ιδιοκτήτης, Grégory Lentz, που γνωρίζει τον 55χρονο ηθοποιό από το 2011, λέει στο People πως «η Amal είναι καταπληκτική. Απλά αξιαγάπητη. Εκείνος είναι πιο ευτυχής παρά ποτέ» και προσθέτει «Είναι εντελώς ερωτευμένοι».

Όσο ήταν στο Παρίσι, κατάφεραν να βρουν καιρό για να ψωνίσουν για τα δίδυμα στο Baudou, μια μπουτίκ που ειδικεύεται στα χειροποίητα φορμάκια και στα στιλάτα έπιπλα για παιδικό δωμάτιο (κούνιες, πάρκα). Κατά τη διάρκεια της 20λεπτης επίσκεψής τους στο μαγαζί, ένας εργαζόμενος αποκάλυψε στο People πως η 39χρονη Amal «κοιτούσε αποκλειστικά τις κούνιες και τα παιδικά έπιπλα και ο George ήταν «πολύ καλός, αληθινά απλός, πολύ εύκολος. Φορούσε τζιν και τζάκετ, όπως κάθε άλλος πατέρας που περιμένει παιδιά και βλέπουμε τα Σαββατοκύριακα».

Πριν από το πρόσφατο χαλαρό Σαββατοκύριακο στο σπίτι τους, το ζευγάρι ήταν πολύ απασχολημένο με την καριέρα του. Στις 29 Μαρτίου η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων εμφανίστηκε στο Chatham House, όπου μίλησε για τα διεθνή εγκλήματα στο Ιράκ και τη Συρία, ενώ ο George ήταν στο Λας Βέγκας, όπου στις 28 Μαρτίου εμφανίστηκε στο Cinema Con για την προώθηση της νέας κωμωδίας Suburbicon, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του, Matt Damon και Julianne Moore. Την ώρα που το ζευγάρι δείχνει χαλαρό για όσα έρχονται, σύμφωνα με τον καλό τους φίλο Rande Gerber, που έχει δύο παιδιά με τη σύζυγό του Cindy Crawford, οι Clooney είναι καλά προετοιμασμένοι για να γίνουν γονείς. «Είναι τόσο καλός με τα δικά μας παιδιά που δεν χρειάζεται συμβουλές» λέει ο 54χρονος επιχειρηματίας στο People. «Θα γίνει εκπληκτικός μπαμπάς και η Amal εξαιρετική μητέρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS