CELEBRITIESSHOWBIZΓιατί όλοι αγαπούν την Κάλια Ελευθερίου;

Γιατί όλοι αγαπούν την Κάλια Ελευθερίου;

Η είδηση της διακοπής της συνεργασίας της Κάλιας Ελευθερίου με την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου, έσπασε χθες ρεκόρ αναγνωσιμότητας μόλις έγινε γνωστή, μέσα από το Like.com.cy. Πώς, όμως, η Κάλια Ελευθερίου έγινε το νέο media darling;

Ως ραδιοφωνική παραγωγός, πριν μπει στη ζωή της η τηλεόραση, η Κάλια είχε αποκτήσει μέσα από τα ερτζιανά τους δικούς της θαυμαστές. Η δημοσιότητά της ωστόσο εκτοξεύθηκε μόλις έδωσε τα χέρια με τον Alpha Κύπρου το καλοκαίρι, για μία θέση στο πάνελ της εκπομπής της Χριστιάνας Αριστοτέλους.

Ακομπλεξάριστη και χαμογελαστή στο γυαλί, πάντα ντυμένη με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, η δημοσιογράφος κατάφερε να γίνει ό,τι πιο φρέσκο στην τηλεόραση και να στρέψει επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

Μέσα από την τηλεοπτική προβολή της, κέρδισε ακόμη περισσότερους θαυμαστές, οι οποίοι παρακολουθούν κάθε βημά της στα social media. Συγκεκριμένα, ο λογαριασμός της στο Instagram, έχει φτάσει τους 18.400 followers και κάθε της ποστ συγκεντρώνει εκατοντάδες likes.

Πραγματοποιώντας τη μια fashionable εμφάνιση μετά την άλλη, δίνει καθημερινά μαθήματα μόδας στο Instagram, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που σπεύδουν να την ρωτήσουν για τα ρούχα της και να τη συμβουλευτούν.

Σίγουρα, η Κάλια Ελευθερίου είναι αυτή τη στιγμή μία από τις πιο στιλάτες γυναίκες της κυπριακής showbiz.

View this post on Instagram

Sundays! 😌

A post shared by Kalia Eleftheriou 🍉 (@elkalia) on

https://www.instagram.com/p/BPIBl5eDYuQ/?taken-by=elkalia

Η απήχηση που έχει στον κόσμο, φάνηκε ιδιαίτερα όταν πριν από λίγες μέρες τα καθήκοντά της στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους άλλαξαν.

Συγκεκριμένα η Κάλια είχε απομακρυνθεί από το πάνελ, για να αναλάβει τα ρεπορτάζ και τις ζωντανές συνδέσεις.

Τότε οι followers της ζήτησαν εξηγήσεις στα social media, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν το παράπονό τους που δεν την έβλεπαν πια στο τηλεοπτικό γυαλί.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα της δημοσιογράφου; Ο χρόνος θα δείξει εάν θα τη δούμε ξανά στην τηλεόραση ή θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το ραδιόφωνο.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS