CELEBRITIESSHOWBIZΓιατί ξαφνικά έχει γίνει τόσο μεγάλος ντόρος για το δαχτυλίδι αρραβώνων της...

Γιατί ξαφνικά έχει γίνει τόσο μεγάλος ντόρος για το δαχτυλίδι αρραβώνων της Kate Middleton;

Είναι γνωστό ότι ο πρίγκιπας William έκανε πρόταση γάμου στην Kate Middleton με το δαχτυλίδι αρραβώνων της μητέρας του.

Ωστόσο, αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο δαχτυλίδι προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις στη βασιλική οικογένεια όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα το πήρε για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ωοειδές ζαφείρι 12 καρατίων δεν ήταν τόσο δημοφιλές στους βασιλείς για ένα συγκεκριμένο λόγο. Επρόκειτο για ένα «κοινό» δαχτυλίδι που μπορούσε να το αγοράσει όποιος ήθελε, αν φυσικά είχε 60.000 δολάρια.

Όμως, όπως αναφέρουν διάφορες πηγές, η ίδια η πριγκίπισσα Νταϊάνα διάλεξε το συγκεκριμένο δαχτυλίδι, καθιστώντας το ακόμα πιο ξεχωριστό τώρα που δόθηκε στη Δούκισσα του Cambridge. Αλλά εκείνη την εποχή, το δαχτυλίδι δεν κατείχε την ίδια σημασία που έχει τώρα, που η Diana δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Έτσι, η Δούκισσα δε θα μπορούσε να φοράει οποιοδήποτε άλλο δαχτυλίδι, καθώς είναι ο τέλειο φόρος τιμής στη μητέρα των William και Harry.

Μιλώντας στην επίσημη συνέντευξή της η Kate Middleton για τον γάμο της με τον Πρίγκιπα William, αποκάλυψε ότι ήταν ενθουσιασμένη όταν δέχθηκε πρόταση γάμου με το αγαπημένο δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Μάλιστα είπε στη συνέντευξή της: «Είναι όμορφο – ελπίζω να το προσέχω! Είναι πολύ ξεχωριστό».

(Photo by Suzanne Plunkett – WPA Pool/ Getty Images)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS