CELEBRITIESSHOWBIZΓιώργος Θεοφάνους: Η συμβουλή του Χατζιδάκη και η σχέση του με την...

Γιώργος Θεοφάνους: Η συμβουλή του Χατζιδάκη και η σχέση του με την τηλεόραση

Τη συμβουλή που του είχε δώσει ο Μάνος Χατζιδάκις αλλά και για τη σχέση του με την τηλεόραση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο ίδιος είναι ένας συνθέτης ο οποίος δουλεύει πολύ επάνω στη μουσική του.

«Πιστεύω πολύ στις εργατοώρες. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Θυμάμαι εκείνη τη συμβουλή του Μάνου Χατζιδάκι όταν ήμουν 14 ετών. “Κράτα τη μηχανή αναμμένη” μου είπε, δηλαδή να γράφω κάθε μέρα. Γιατί δεν μπορεί να ξυπνήσεις μία ημέρα και να γράψεις ξαφνικά τη μεγάλη επιτυχία. Άλλα πράγματα από αυτά που θα γράψεις θα πετάξεις, άλλα όμως θα τα κρατήσεις και από μία φράση, ένα ρεφρέν, μπορεί να γεννηθεί ένα τραγούδι».

Ποια η σχέση του με την τηλεόραση.

«Είναι ένα παμφάγο ζώο» απαντά. «Θέλει προσοχή. Μπορεί να τη χρησιμοποιήσει, αλλά και μπορεί να σε χρησιμοποιήσει. Εγώ δεν την έχω μάθει ακόμη. Ειδικά στην αρχή δεν την ήξερα καθόλου. Πάντως τη σέβομαι. Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να εκφράζω την αλήθεια μου. Ο κόσμος πολλές φορές λέει ότι αγαπάει την ειλικρίνεια, αλλά τελικά έχω καταλάβει ότι δεν του αρέσει και τόσο. Προσωπικά έχω βιώσει ανθρωποφαγία στο Διαδίκτυο. Έχουμε πλέον μάθει να βρίζουμε, να λέμε κακίες πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Αυτό με θυμώνει, με στεναχωρεί», λέει στο Βήμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS