CELEBRITIESSHOWBIZΓνωστή Ελληνίδα έχει γενέθλια και αυτή είναι η εντυπωσιακή τούρτα της (εικόνες)

Γνωστή Ελληνίδα έχει γενέθλια και αυτή είναι η εντυπωσιακή τούρτα της (εικόνες)

Τη Σόφι Πασχάλη τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο πρώτο Survivor και όπως ξέρουμε, έχει πάθος με τη γιόγκα. Την Πέμπτη είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μάλιστα η ίδια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram από την ημέρα των γενεθλίων της όπου μας δείχνει την εντυπωσιακή τούρτα της. Όπως βλέπουμε η τούρτα έχει θέμα ένα γιόγκι κοριτσάκι που θέλει να γνωρίσει τον κόσμο!

«Η γενέθλια τούρτα μου, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το νέο μου όνειρο.. Το γιόγκι κοριτσάκι της τούρτας θέλει να ζήσει τον κόσμο! Αυτό το κοριτσάκι δεν μπόρεσε ποτέ να ζήσει συγκαταβατικά.. Οι ανησυχίες της, από πολύ μικρή της γεννούσαν ερωτηματικά. Σιγά σιγά της ερχόντουσαν οι απαντήσεις. Τα τελευταία χρόνια η θεωρία, δεν της ήταν αρκετή κ όσο πιο πολύ δραπέτευε από το εγκλωβισμένο μυαλό της, τόσο συνηδειτοποιούσε ότι δεν υπάρχει επιστροφή. Υπάρχει μόνο μπροστά! Η αγάπη είναι το μέγιστο δώρο.!!Τη νιώθω τόσο γιγάντια πλέον που μπορώ να πετάξω. Ένα τεράστιο ευχαριστώ! Είμαι απεριόριστα ευγνώμων. Ίσως μια νέα εποχή», έγραψε η Σόφη Πασχάλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS