CELEBRITIESSHOWBIZΓνωστή Κύπρια συγκλονίζει! Το μήνυμα για τη μάχη που έδωσε στην εντατική...

Γνωστή Κύπρια συγκλονίζει! Το μήνυμα για τη μάχη που έδωσε στην εντατική το μωράκι της (εικόνες)

Η Κύπρια τραγουδίστρια με αφορμή τα 2α γενέθλια του γιου της έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook.

Ο λόγος για την Έλενα Ανδρέου, η οποία αποκάλυψε μέσα από το μήνυμά της τη δύσκολη περίοδο που βίωσε και την αγωνία που έζησε όταν γεννήθηκε ο μικρούλης της, ο οποίος έπρεπε να μείνει στην εντατική για δυο ολόκληρους μήνες.

«Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια, δύο χρόνια γεμάτα ευτυχία, αγάπη, συγκίνηση και πίστη στο Θεό…. Αφού σαν σήμερα μικρέ μου άγγελε μας έμαθες όλους εμάς τι σημαίνει “θαύμα”! Για δυόμιση ολόκληρους μήνες έδινες τη δική σου μάχη και τα κατάφερες! Κάθε μέρα ευχαριστώ το Θεό και φυσικά τους υπέροχους ανθρώπους (Γιατρούς και νοσηλευτές της μονάδας εντατικής νεογνών). Για την αγάπη και την φροντίδα σε όλα τα μωρά θαύματα και στο δικό μου μικρό θαυματάκι.Να ζήσεις αγάπη μας και πάντα με υγεία και χαμόγελο..»!.

Με αυτά τα συγκινητικά λόγια θέλησε να περάσει το δικό της ισχυρό μήνυμα σε όλες τις μαμάδες που έχουν περάσει δύσκολα με τα μωράκια τους.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες που μοιράστηκε από τις πρώτες μέρες του γιου της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS