CELEBRITIESSHOWBIZΓωγώ Αλεξανδρινού: Δείτε με ποια Kύπρια παρουσιάστρια κάνουν kangoo

Γωγώ Αλεξανδρινού: Δείτε με ποια Kύπρια παρουσιάστρια κάνουν kangoo

Η Γωγώ Αλεξανδρινού και η Κατερίνα Αγαπητού μας δείχνουν πόσο σκληρά γυμνάζονται ώστε να διατηρούνται σε φόρμα! 

Η γνωστή δημοσιογράφος, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από μία εβδομάδα, ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε χωρίς το αυστηρό κουστούμι της παρουσιάσης, να γυμνάζεται με την δημοσιογράφο Κατερίνα Αγαπητού.

Στην ανάρτηση της μάλιστα έγραψε: Friends don’t let friends do “silly” things alone… @kagapitou love you my “kangoo jumps” buddy!

Αξίζει να πούμε ότι τα kangoo jumps δεν είναι και η πιο εύκολη άσκηση.Πρόκειται για μια μέθοδο γυμναστικής που γίνεται με ειδικές μπότες (μοιάζουν με αυτές του σκι) που έχουν ελατήρια με αποτέλεσμα η γυμναστική να γίνεται πιο εύκολα αφού προστατεύονται οι κλειδώσεις και οι μύες δεν καταπονούνται. 

Όσοι το έχουν δοκιμάσει υποστηρίζουν ότι με αυτή τη μέθοδο μπορεί κάποιος να κάψει περισσότερες θερμίδες αλλά και να ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό του πιο άμεσα.Η αερόβια αυτή άσκηση λέγεται ότι μειώνει την κυτταρίτιδα σε σύντομο χρονικό διάστημα και είναι ιδανικό –εκτός από το κάψιμο θερμίδων- και για τη σύσφιξη του δέρματος. Κι όλα αυτά με διασκεδαστικό τρόπο.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS