ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZGwyneth Paltrow: Με μπικίνι στη bachelorette απόδραση με τις φίλες της στο...

Gwyneth Paltrow: Με μπικίνι στη bachelorette απόδραση με τις φίλες της στο Mεξικό

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μοιράστηκε φωτογραφίες από την απόδραση με τις φίλες της στο Μεξικό όπου πραγματοποίησε το bachelorette party της.

Η ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της και επέλεξε το Μεξικό για να απολαύσει ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στο κύμα με καλές της φίλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντρεύτηκε κρυφά η Gwyneth Paltrow;

Η bachelorette απόδρασή της δείχνει ότι είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε γάμο με τον σύντροφό της, παραγωγό, Brad Falchuk.

Ο χωρισμός της με τον τραγουδιστή των Coldplay, Chris Martin είναι κάτι που έχει περάσει στο παρελθόν. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός δείχνουν το εξωτικό χρώμα της απόδρασής της.

Μεταξύ άλλων, ποζάρει με μπικίνι και οι υπέροχες αναλογίες της στα 45 της χρόνια, εντυπωσιάζουν!

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η Cameron Diaz και η Stella McCartney είναι δύο από τα πρόσωπα που ακολούθηκαν την Gwyneth Paltrow στο ταξίδι της.

H Gwyneth Paltrow και ο σύντροφός της κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ και αποφεύγουν όσο μπορούν την έκθεση στη δημοσιότητα.

Όπως έχουν δηλώσει, «νιώθουν τύχη που έχουν ο ένας τον άλλον και έχουν ενώσει όλες τις νίκες και τις αποτυχίες τους, χτίζοντας μια υγιή και χαρούμενη σχέση».

H 13χρονη κόρη της, Apple και ο 12χρονος γιος της, Moses είναι χαρούμενοι για αυτή την εξέλιξη στην προσωπική ζωή της μητέρας τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός!

#costapalmas #henweekend

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS