ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΓυναίκα χωρίς όνομα: Στον 2o κύκλο οι ρόλοι αντιστρέφονται

Γυναίκα χωρίς όνομα: Στον 2o κύκλο οι ρόλοι αντιστρέφονται

Νέα σκοτεινά μυστικά «ξυπνούν» από το παρελθόν και ετοιμάζονται να ανατρέψουν τις ζωές όλων των πρωταγωνιστών της καθημερινής δραματικής σειράς του Alpha, που έρχεται από τη Δευτέρα στο νέο πρόγραμμα του σταθμού με τον δεύτερο κύκλο.

Δύο γυναίκες απέναντι στην αλήθεια. Μόνο μία θυσία θα φέρει την εξιλέωση. Η Κάτια θυσιάζεται για την κόρη της, τη Μαρίνα και μπαίνει στη φυλακή. Η Μαρίνα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Κάτιας, χωρίς ακόμα να γνωρίζει ότι πρόκειται για την πραγματική της μητέρα. Η ζωή δίνει εκ νέου την ευκαιρία στις δύο γυναίκες να ενώσουν επιτέλους τις ζωές τους, ωστόσο η μοίρα θα τις χωρίσει ξανά. Άραγε, πότε θα κλείσει ο κύκλος της εκδίκησης; Στον δεύτερο κύκλο οι ρόλοι αντιστρέφονται ενώ καινούριοι χαρακτήρες εισβάλλουν με οργή και μυστήριο στο ήδη βεβαρημένο παρελθόν της Κάτιας και της Μαρίνας.

Νίκος Γεωργίου (Κώστας Φαλελάκης): Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος από το παρελθόν της Κάτιας. Την απαγάγει όταν εκείνη έχει πλέον χάσει τη μνήμη της. Όταν έρθει η στιγμή που θα αποκαλύψει ποιος πραγματικά είναι, θα γίνει επικίνδυνος όχι μόνο για την Κάτια αλλά και για τη Μαρίνα.

Αργύρης Ρίζος (Αλέξανδρος Σταύρου): Ο Αργύρης είναι φίλος του Νίκου. Ζει μοναχικά και ως γεωπόνος αγαπά τη ζωή στη φύση. Δεν γνωρίζει τίποτα για τον επικίνδυνο χαρακτήρα του φίλου του. Όταν θα γνωρίσει την Κάτια, θα την ερωτευτεί αμέσως. Οι δυο τους αρχίζουν μία κρυφή από τον Νίκο σχέση η οποία, τελικά, θα λειτουργήσει ως σανίδα σωτηρίας για την ίδια.

Ιωάννα Τσουκαλά (Δανάη Σκιάδη): Η Ιωάννα είναι μια γυναίκα που έχει χάσει κάθε ελπίδα. Η επιβίωσή της είναι δύσκολη και το να κρατήσει το μωρό που μεγαλώνει στην κοιλιά της ακόμη δυσκολότερο. Θα μπει τυχαία στη ζωή της Μαρίνας και του Μιχάλη αλλά, θα έρθει η ώρα που θα διεκδικήσει με πάθος αυτό που θεωρεί ότι της ανήκει.

Γεράσιμος Χατζής (Ευθύμης Γεωργόπουλος): Ο Γεράσιμος είναι ο γιος του μεγαλύτερου ανταγωνιστή της εταιρείας του Δημήτρη (Κώστας Καζανάς). Όμορφος και έξυπνος, γοητεύεται επικίνδυνα από τη Μαρίνα και ο έρωτάς του γι’ αυτήν θα αποτελέσει το μεγαλύτερο εμπόδιο για τη σχέση της με τον Μιχάλη. Τελικά, όμως ο Γεράσιμος θα καταφέρει να αποκτήσει αυτό που θέλει και η Μαρίνα θα πληρώσει ακριβά το τίμημα.

Κλειώ Γεωργίου (Εριέττα Μανούρη): Η Κλειώ είναι η κόρη του Νίκου. Σε όλη της τη ζωή παλεύει να ξεπεράσει τον άγριο και ανεξιχνίαστο φόνο της μητέρας της. Σήμερα, εργάζεται ως δασκάλα και αναλαμβάνει τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών της Έλλης (Αλεξάνδρα Ταβουλάρη). Τότε θα γνωρίσει τον Κωστή (Παναγιώτης Νάτσης). Ανάμεσα τους γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας, ο οποίος θα κινδυνεύσει όταν εκείνη αναγνωρίσει τον δολοφόνο της μητέρας της.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα, στις 6.40μ.μ. και θα μεταδίδεται καθημερινά την ίδια ώρα, από τον Alpha Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS