CELEBRITIESSHOWBIZH Άντρη Καραντώνη ανακοίνωσε on air το νέο της τηλεοπτικό βήμα

H Άντρη Καραντώνη ανακοίνωσε on air το νέο της τηλεοπτικό βήμα

Πριν από μερικές βδομάδες, το Like.com.cy πρώτο σας ενημέρωσε για το νέο τηλεοπτικό βήμα της Άντρης Καραντώνη (δείτε εδώ).

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της εκπομπής «Σάββατο κι Απόβραδο» στο ΡΙΚ, φήμες ήθελαν την παρουσιάστρια να αποχωρεί από την κρατική τηλεόραση, τις οποίες και επιβεβαίωσε το Like.com.cy με δημοσίευμά του.

Στο ίδιο δημοσίευμα αποκαλύφθηκε και το νέο βήμα της Άντρης Καραντώνη, που δεν είναι άλλο από τη μεταγραφή της στο Σίγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άντρη Καραντώνη: Το φλαμίγνκο πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της κορούλα της

Συγκεκριμένα, η Άντρη Καραντώνη αναλαμβάνει το πόστο της Βασιλικής Χατζηαδάμου στην εκπομπή «Παραδοσιακή Βραδιά».

Η παρουσιάστρια το επιβεβαίωσε μάλιστα η ίδια πρώτη φορά, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξής της στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Άντρη Καραντώνη ντυμένη ασορτί με την κορούλα της (φωτογραφίες)

«Είναι η πρώτη φορά που το ανακοινώνω επίσημα. Φέτος θα είμαι σε μια καινούρια τηλεοπτική στέγη, στο Σίγμα, στο τιμόνι της “Παραδοσιακής Βραδιάς”. Είναι μία εκπομπή που ξεκίνησε και στο τιμόνι της ήμουν εγώ στην αρχή, τότε που προβαλλόταν στο ΡΙΚ. Τώρα αναλαμβάνω ξανά το τιμόνι αυτής της εκπομπής.» ανέφερε on air.

Να αναφέρουμε ότι η Βασιλική Χατζηαδάμου παραμένει στο δυναμικό του Σίγμα για κάποιο άλλο πρότζεκ το οποίο συζητείται αυτή την περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To πρώτο ταξίδι της Άντρης Καραντώνη μαζί με την κόρη της (βίντεο, φωτογραφίες)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS