CELEBRITIESSHOWBIZH Κατερίνα Καινούργιου μάς δείχνει το καμαρίνι της (εικόνες)

H Κατερίνα Καινούργιου μάς δείχνει το καμαρίνι της (εικόνες)

Ποζάρει με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη της, μπερδεύει τις ξανθές μπούκλες της ανάμεσα στα δάχτυλά της και τινάζει ανάλαφρα τα μακριά μαλλιά της προς τα πίσω. Μια ματιά ακόμη, λέει, και.. επιμελείται τις τελευταίες λεπτομέρειες στο μακιγιάζ της.  Είναι αδύνατον να αποχωριστεί τις πελώριες βλεφαρίδες της, όπως και τη βελούδινη πούδρα της.

Δεν θα σ’αφήσει να δεις τις ατέλειές της γιατί είναι απλά άψογη. Επιμελείται με αγάπη το ντύσιμό της και φροντίζει πάντα να φαίνεται αψεγάδιαστη… σαν πορσελάνινη κούκλα. Η ομορφιά είναι μια υπέρτατη αξία και γι’ αυτό έχει καθοριστική σημασία για την ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με ανανεωμένη εμφάνιση επιστρέφει η Καινούργιου για τη νέα της τηλεοπτική σεζόν

Η Κατερίνα Καινούριου ξεχωρίζει για το στιλ της και για τις ενδυματολογικές επιλογές της, τις οποίες με ένα μόνο κλικ του φακού τις αναδεικνύει μέσα από τα social media.

Τα λαμπερά ρούχα της φιγουράρουν στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και κάποιες φορές μάς αφήνει για λίγο να τρυπώσουμε στην ντουλάπα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καινούργιου: Οι διακοπές της στη Χαλκιδική μαζί με Θεοδότου και Ηλιάδου

Πρόσφατα, η  παρουσιάστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς φίλους της από το καμαρίνι της. Εδώ μπορούμε να διακρίνουμε μερικά σύνολα που επιλέγει να φοράει στην πρωινή εκπομπή της, όπως ολόσωμες φόρμες, πουκάμισα, αλλά και διάφορα αξεσουάρ, καλλυντικά και πολλά άλλα «πολύτιμα» αντικείμενά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS