CELEBRITIESSHOWBIZH Κέιτ Μίντλετον μαυροφορεμένη στο μπαλκόνι του Buckingham Palace (εικόνες)

H Κέιτ Μίντλετον μαυροφορεμένη στο μπαλκόνι του Buckingham Palace (εικόνες)

Η Κέιτ Μίντλετον έχει αρκετές δεσμεύσεις λόγω της θέσης της, αλλά τα μαλλιά της δεν είναι μία από αυτές. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν διστάζει να αλλάζει τα μαλλιά της συχνά και να δοκιμάζει νέα στιλ. Αυτή τη φορά τόλμησε μια προσωρινή αλλαγή, αφού εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του παλατιού την Remembrance Sunday (Κυριακή της μνήμης των πεσόντων πολιτών και στρατιωτικών στους δύο Παγκοσμίους Πολέμους και στις κατοπινές πολεμικές συγκρούσεις) με εντελώς διαφορετικό μαλλί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το διαμαντένιο κόσμημα που δάνεισε η βασίλισσα Ελισάβετ στην Κέιτ Μίντλετον [εικόνες]

Οπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, η Κέιτ εμφανίστηκε με ένα faux bob δηλαδή έχοντας μαζέψει τα μαλλιά της με ειδικό τρόπο ώστε να μοιάζουν με καρέ, ενώ από πάνω φόρεσε ένα εντυπωσιακό μαύρο καπέλο.

Το αποτέλεσμα είναι κομψό και, προπαντός, προσωρινό.

Οσο για το ντύσιμο της εγκυμονούσας Κέιτ, φόρεσε ένα μαύρο μαύρο ταγιέρ Dolce & Gabbana.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Η Κέιτ επέλεξε το ίδιο πανεπιστήμιο με τον Γουίλιαμ για να τον τυλίξει»

Η Remembrance Sunday διεξάγεται κάθε χρόνο την Κυριακή, που είναι πλησιέστερη προς την 11η Νοεμβρίου, καθώς την ημερομηνία αυτή του 1918 τερματίστηκε ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος). Στις 11 το πρωί, οι καμπάνες των εκκλησιών χτυπούν πένθιμα και τηρείται δύο λεπτών σιγή.

Όσοι συμμετέχουν στους εορτασμούς φέρουν ως διακριτικό στο πέτο τους μία χάρτινη κόκκινη παπαρούνα, από τις 2 Νοεμβρίου και μέχρι την Κυριακή της Μνήμης, την οποία, μετά τη λήξη των εκδηλώσεων, εναποθέτουν στα κενοτάφια ή στα μνήματα των πεσόντων.

Επίκεντρο του εορτασμού είναι το Λονδίνο, όπου παρίσταται η βασιλική οικογένεια και η πολιτική ηγεσία της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS