CELEBRITIESSHOWBIZH Κωνσταντίνα έρχεται στον Active με δική της εκπομπή!

H Κωνσταντίνα έρχεται στον Active με δική της εκπομπή!


Έχει στο ενεργητικό της πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, σπουδαίες συνεργασίες και εκπληκτικές ερμηνείες!

Η διαχρονική και πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια Κωνσταντίνα έρχεται στον Active 107.4 από την Δευτέρα 16 Μαρτίου για να μας κρατά καθημερινά την καλύτερη μουσική παρέα από τις 14.00-16.00.

Συντονιστείτε και απολαύστε μια γνώριμη φωνή, αγαπημένες μουσικές και ενδιαφέροντα θέματα από την επικαιρότητα!

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_9309_1200x800.jpg

Λίγα λόγια για την τραγουδίστρια:

Γεννήθηκε στην Λευκωσία και από μικρή ασχολήθηκε με την μουσική. Τα πρώτα της μουσικά ερεθίσματα τα πήρε από τον πατέρα της που του άρεσε πολύ η φυσαρμόνικα και παρέα με αυτή πήγαιναν σε συγγενικούς γάμους όπου τραγουδούσαν τσιατιστά! H Kωνσταντίνα από μικρή ήταν Active… Πέρα από τη μουσική της άρεσε η γυμναστική και ο αθλητισμός. «Έπαιζα αψηφώντας τους κινδύνους … ήμουνα ατίθαση και αεικίνητη» δηλώνει.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_9436_1200x800-1.jpg

Σε νεαρή ηλικία χάνει τον πατέρα της, όταν εκείνος κηρύσεται αγνοούμενος στην εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο. Η ίδια τραγουδάει σε εκδηλώσεις του Ερυθρού Σταυρού. Σύντομα ξεκινά να εμφανίζεται σε μπουάτ στην Κύπρο μαζί με τον αδελφό της Πανίκο.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_9466_1200x800.jpg


Στην Κύπρο την ανακαλύπτει η Χαρούλα Αλεξίου η οποία αναγνωρίζει το ταλέντο της και την προτρέπει να έρθει να την βρει στην Ελλάδα. Η ίδια αναφερόμενη στον ερχομό της στην Αθήνα και στην Χαρούλα Αλεξίου, λέει: “Μέσα στο αεροπλάνο για την Ελλάδα δεν είχα φόβο για το άγνωστο. Ήμουν ενθουσιασμένη. Στην Αθήνα δεν μας περίμενε κανείς. Μόνο κάποιες συστάσεις από τον δάσκαλο μας και φυσικά η Χαρούλα Αλεξίου, η οποία μίλησε με κολακευτικά λόγια στον Γιώργο Νταλάρα, και έτσι ξεκινήσαμε την συνεργασία μας στο Θεμέλιο. Η αρχή ήταν σημαντική και την οφείλω στην Χαρούλα που είχε μια πολύ ζεστή και ανθρώπινη συμπεριφορά”.
Το 1980 εμφανίζεται μαζί με τον Κώστα Χατζή σε σειρά συναυλιών στην Ελλάδα και τη Κύπρο μέσα από τις οποίες “γεννιέται” η Κωνσταντίνα.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_9346_800x1200.jpg


Η συνέχεια γνωστή…! Μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής με πολλές συνεργασίες, υπέροχα τραγούδια πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS