ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZH Meghan Markle αποκάλυψε λεπτομέρειες για το bacherolette πάρτι της

H Meghan Markle αποκάλυψε λεπτομέρειες για το bacherolette πάρτι της

Δεν είναι εύκολο να οργανώσεις ένα bacherolette πάρτι για μία μέλλουσα πριγκίπισσα, αλλά η Meghan Markle αποκάλυψε πως οι φίλες τις έχουν ήδη σχεδιάσει το δικό της.

Η Markle και ο πρίγκιπας Harry επισκεύθηκαν το Εδιμβούργο για την πρώτη τους επίσημη επίσκεψη στη Σκωτία την Τρίτη, και όσο χαιρετούσαν το κοινό που είχε συγκεντρωθεί για να τους δει, κάποιος ρώτησε τη 36χρονη ηθοποιό σχετικά με το επερχόμενο bachelorette της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το δημόσιο δώρο της Μέγκαν Μαρκλ στον Χάρι για την ημέρα των ερωτευμένων!

Εκείνη απάντησε πως είναι «κανονισμένο» και πως ήταν σίγουρη ότι θα είναι «διασκεδαστικό», ό,τι κι αν έχουν σχεδιάσει οι φίλες της.

«Τους ρωτήσαμε τι θα κάνουν για τα bachelor πάρτι τους”, είπε ο Tom, 30, απ’ το Λονδίνο».

H Meghan είπε, «Δεν είμαι σίγουρη -έχει κανονιστεί και θα είναι διασκεδαστικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα πρώτα σχέδια από το νυφικό της Meghan Markle (εικόνες)

Ο πρίγκιπας Harry εξομολογήθηκε πως βρίσκεται στο σκοτάδι για το δικό του bachelor πάρτι, συμπληρώνοντας: «Είμαι σίγουρος πως ο William έχει κάτι σχεδιάσει».

Η Markle, επίσης, έκανε ένα κοπλιμέντο για τα νύχια μίας fan που βρισκόταν εκεί, λέγοντας πως ήταν «πολύ Αγίου Βαλεντίνου».

 

Αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη της Meghan Markle στη Σκωτία, για την οποία διάλεξε ένα παλτό του οίκου Burberry, μαύρο παντελόνι και μαύρο ζιβάγκο και μία τσάντα που τη θέλησε ολόκληρο το internet.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS