ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZH Νικολέττα Καρρά υιοθέτησε ένα σκυλάκι από καταφύγιο στη Λευκωσία

H Νικολέττα Καρρά υιοθέτησε ένα σκυλάκι από καταφύγιο στη Λευκωσία

Mια γλυκιά σκυλίτσα υιοθέτησε η Νικολέττα Καρρά από καταφύγιο σκύλων στη Λευκωσία, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από ένα ποστ που έκανε στο λογαριασμό της στο Ιnstagram.

H ηθοποιός πήρε αγκαλιά τη σκυλίτσα της και φωτογραφήθηκαν μαζί, ενώ έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο.

«Ήμουν στο καταφύγιο και όταν ήρθε αυτή η ψηλή κυρία ήμουν πολυ φιλική μαζί της γιατί με κοίταζε και μου μίλαγε και όλο χαζογελούσε.. Μετά απο λίγες μερες ήρθε πάλι , με πήρε αγκαλιά και μου είπε να χαμογελάσω και να κοιτάξω την κάμερα.. Ηταν πολυ καλή μαζί μου οπότε είπα να της κάνω το χατίρι.. Μετά με έβαλε σε ένα αυτοκίνητο και ήρθαμε στο σπίτι.. Εγω αποχαιρέτησα τους φίλους μου, τους ευχήθηκα να βρουν κι αυτοί κάποιον ή κάποια να τους πάρει αγκαλιά και μετά να τους πάει στο σπίτι τους. Γιατί να ξέρετε εχω πολλούς φίλους και στο καταφύγιο στη Λευκωσία που ήμουν αλλα και σε αλλα καταφύγια. Και όλοι οι φίλοι μου αναζητούν το ίδιο με μένα.. Ένα σπιτάκι και μια αγκαλιά. Σας αφήνω τώρα, εχω να απολαύσω την καινούργια μου ζωή..»

View this post on Instagram

Ήμουν στο καταφύγιο και όταν ήρθε αυτή η ψηλή κυρία ήμουν πολυ φιλική μαζί της γιατί με κοίταζε και μου μίλαγε και όλο χαζογελούσε.. Μετά απο λίγες μερες ήρθε πάλι , με πήρε αγκαλιά και μου είπε να χαμογελάσω και να κοιτάξω την κάμερα.. Ηταν πολυ καλή μαζί μου οπότε είπα να της κάνω το χατίρι.. Μετά με έβαλε σε ένα αυτοκίνητο και ήρθαμε στο σπίτι.. Εγω αποχαιρέτησα τους φίλους μου, τους ευχήθηκα να βρουν κι αυτοί κάποιον ή κάποια να τους πάρει αγκαλιά και μετά να τους πάει στο σπίτι τους. Γιατί να ξέρετε εχω πολλούς φίλους και στο καταφύγιο στη Λευκωσία που ήμουν αλλα και σε αλλα καταφύγια. Και όλοι οι φίλοι μου αναζητούν το ίδιο με μένα.. Ένα σπιτάκι και μια αγκαλιά. Σας αφήνω τώρα, εχω να απολαύσω την καινούργια μου ζωή..

A post shared by Nikoletta Karra (@nicolekarra_official) on

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS