ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZH Shakira παρακαλάει τον Tom Cruise να... πάψει να τη φλερτάρει!

H Shakira παρακαλάει τον Tom Cruise να… πάψει να τη φλερτάρει!

Την ευγένεια με το φλερτ πολλοί έχουν μπέρδεψει και μάλλον στην παγίδα αυτή έπεσε και ο Tom Cruise ο οποίος φλερτάρει την Σακίρα με την ίδια να του ζητάει να σταματήσει!

Η συνάντηση των δυο έγινε για πρώτη φορά στο F1 Grand Prix στο Miami. Ο ηθοποιός, λέγεται πως «έμεινε άφωνος» όταν είδε την τραγουδίστρια και συνεχίζει να τη φλερτάρει, παρότι εκείνη «τον παρακαλάει να σταματήσει».

Ο διάσημος ηθοποιός αμέσως ένιωσε ότι μεταξύ τους υπάρχει χημεία, με την Λατίνα σταρ απλά να ήτανευγενική. Ο Cruise μάλιστα της έστειλε λουλούδια, ωστοσο δεν κατάφερε να της αλλάξει γνώμη, ενώ πηγή ανέφερε στο Heat Magazine ότι φαίνεται να συμπεριφέρεται ακριβώς όπως τότε που ξεκίνησε να βγαίνει με την Katie Holmes.

«Ήταν πεπεισμένος ότι είχαν μία πραγματική σύνδεση, την οποία έπρεπε να χτίσουν. Εκείνη δεν θέλει να τον στενοχωρήσει, ούτε να τον κάνει να αισθανθεί ντροπή, αλλά δεν υπάρχει καμία έλξη και τίποτα ρομαντικό από την πλευρά της – ήταν φιλική. Κολακεύτηκε, αλλά δεν ενδιαφέρεται», τονίζει.

Σύμφωνα με άλλη πηγή, που μίλησε στο Us Weekly, αναφέρθηκε πως η Shakira δεν έδειξε στιγμή πως νοιάζεται για το φλερτ και το “κυνήγι” από τον ηθοποιό. «Διάβασε τις φήμες ότι ο Tom την φλέρταρε– και πως οι fans λένε τη γνώμη τους – αλλά της φαίνεται αστείο», είπε ενώ σε άλλο σημείο υπογράμμισε ότι αυτή τη στιγμή, προτεραιότητά της είναι τα παιδιά της.

«Πέρασε καλά όταν μίλησαν, αλλά μέχρι εκεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS