CELEBRITIESSHOWBIZH Θέκλα Πετρίδου αποκάλυψε γιατί είχε ακυρωθεί ο γάμος της πέρσι

H Θέκλα Πετρίδου αποκάλυψε γιατί είχε ακυρωθεί ο γάμος της πέρσι

Η Θέκλα Πετρίδου μίλησε πρώτη φορά για τον πόλεμο που δέχεται από την πρώην σύζυγο του άντρα της, στην εκπομπή της Χαριτίνης Ηλιάδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το εξοργισμένο μήνυμα της Θέκλας Πετρίδου on air προς την πρώην σύζυγο του άντρα της (βίντεο)

Λίγες μέρες μετά τον γάμο της με τον Παναγιώτη, η Θέκλα Πετρίδου αποκάλυψε ότι πέρασαν πολύ δύσκολες καταστάσεις μέχρι να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. «Έχω δεχθεί τρομερό ψυχολογικό πόλεμο και δέχομαι ακόμη.» είπε, προσθέτοντας:

«Δεν γίνεται να είσαι σε έναν γάμο και να μην έχεις σεξουαλικές σχέσεις εδώ και 12 χρόνια και να λες ότι ήταν καλός ο γάμος. Δεν ήταν γάμος, παρωδία ήταν αυτό το πράγμα και μπορώ να το πω τώρα πια, αφότου έχουν κατατεθεί τεκμήρια στο δικαστήριο.» είπε, αναφερόμενη στον προηγούμενη γάμο του άντρα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Θέκλα Πετρίδου μάς δείχνει στιγμιότυπα από τον γάμο της (εικόνες)

Στη συνέχεια, μίλησε για το διαζύγιο του άντρα της, δίνοντάς μας να καταλάβουμε ότι ο λόγος που είχε ακυρωθεί ο γάμος της με τον Παναγιώτη τον περασμένο Σεμπτέβριο, ήταν η καθυστέρηση του διαζυγίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Θέκλα Πετρίδου αποκάλυψε on air ότι ακύρωσε τον γάμο της

«Αν σκεφτείς ότι η εκκλησία εξέδωσε θρησκευτικό διαζύγιο το καλοκαίρι του 2017 και μετά από πολλά επεισοδιακά γεγονότα το πολιτικό διαζύγιο βγήκε μετά από 1.5 χρόνο, αυτό λέει πολλά για το τι έχει περάσει ο άντρας μου σε εκείνο τον γάμο και τι περνάω εγώ.» είπε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS