CELEBRITIESSHOWBIZH Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πότε συνέλαβε το δεύτερο παιδί της (βίντεο)

H Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πότε συνέλαβε το δεύτερο παιδί της (βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή των Καραβάτου-Κατσούλη βρέθηκε η Βίκυ Καγιά. Η λαμπερή παρουσιάστρια, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, και η Κατερίνα Καραβάτου έσπευσε να κοιτάξει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Αυτό το κορίτσι είναι έγκυος στον έκτο μήνα! Το σημαντικό είναι ότι είμαστε εμείς εδώ τώρα, γιατί και τα προηγούμενα χρόνια σε καλούσαμε και δεν ερχόσουν!» πέταξε και το χαριτωμένο «καρφάκι» της στην παρουσιάστρια, δίνοντάς της ωστόσο και συμβουλές για την εγκυμοσύνη.

Δείτε την υποδοχή της στο βίντεο που ακολουθεί:

Η παρουσιάστρια μίλησε για τις στιγμές απόλυτης ευτυχίας που διανύει, λέγοντας:

«Η δική μου η κόρη δεν ήταν ποτέ να κοιμάται σερί. Τώρα κοιμόμαστε! Ο Ηλίας δεν ξυπνάει το βράδυ, είναι 24/7 σε εγρήγορση, βρισκόμαστε κάνα διημεράκι, όταν μας κρατά η μαμά τα παιδιά. Μάλλον σε κάποιο διημεράκι συνελήφθη το παιδί!

Δεν είχα καταλάβει ότι είμαι έγκυος, είναι κάποιες εποχές που κουράζομαι πολύ, αλλά αυτό δεν ήταν κόπωση! Έπαθα ένα πανικό δεν σου κρύβω, όχι για το παιδί, είναι χαρά και ευλογία, αλλά τα διαδικαστικά, η μικρή δεν είναι ακόμη 2,5, είναι και τα δύο παιδιά του Ηλία, και είπα τι θα γίνει και πώς θα τα καταφέρω. Αλλά θα βρω τον τρόπο, όπως και οι άλλες μαμάδες, με πολύ περισσότερες υποχρεώσεις, και θα τα καταφέρω! Άρα πρέπει πρώτον να έχουμε καλή διάθεση και δεύτερον να μην είμαστε απαισιόδοξοι! Για εμένα ο Ηλίας είναι τέλειος, θεόσταλτος! Είναι ακριβώς όπως τον είχα ονειρευτεί!» είπε, αναφερόμενη και στον μεγάλο έρωτα που ζει με τον σύζυγό της.

Νιώθω πολύ πιο ήρεμη και πολύ πιο χαλαρή από ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη. Τότε με άγχωναν με όλες αυτές τις εξετάσεις που πρέπει να γίνουν! Αλλά είμαι και εγώ πιο κατασταλαγμένη και ήσυχη, δεν έχω το ίδιο άγχος που είχα στην πρώτη! Ξεκινάμε τώρα να προετοιμάζουμε την Μπιάνκα, της λέμε ότι θα είναι μικρούλης, δεν θα μιλάει και περπατάει, και έχει δύο κουνελάκια που θα του δώσει όταν γεννηθεί, διαβάζω βιβλία, ασχολούμαι, προσέχω όσο μπορώ, και την έστειλα και στο παιδικό σταθμό, για να μην πάθει σοκ! Είναι εξοικειωμένη με τα δύο μεγαλύτερά της αδέρφια, είναι πολύ ανεξάρτητη και έχει πλάκα και χιούμορ» κατέληξε.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS