CELEBRITIESSHOWBIZΗ ανάρτηση - ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλα για τον κορωνοϊό

Η ανάρτηση – ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλα για τον κορωνοϊό

Ο νέος κορωνοϊός, είναι αλήθεια ότι έχει καταφέρει να σκορπίσει πανικό και αναστάτωση σε αρκετούς από εμάς. Ωστόσο αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει αφού θα το λέμε ξανά και ξανά, ότι με τον πανικό τίποτα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί σωστά.

Τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, έχουν αυξηθεί κατά πολύ με την κυβέρνηση να λαμβάνει συνεχώς νέα μέτρα προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωσή του.

Αυτό βέβαια έχει διχάσει τους πολίτες της χώρας μιας και από τη μια πολλοί είναι εκείνοι που έχουν πανικοβληθεί, βέβαια υπάρχει και εκείνη η μερίδα ανθρώπων που αντιμετωπίζουν με χιούμορ την κατάσταση.

Βλέποντας όλα αυτά η Ρούλα Κορομηλά προχώρησε σε μια ανάρτηση- ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter:

«Διαβάζω τόσες μέρες άπειρες ασυναρτησίες, ανεύθυνες, ανόητες τοποθετήσεις, γελάκια, πλακίτσες κι άλλες αηδίες σε ότι αφορά τον Κορωνοϊό. Είπαμε ψύχραιμοι όχι όμως ανεύθυνοι, ριψοκίνδυνοι, ειδικοί και απείθαρχοι. Θεωρώ πως οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το πρόβλημα αυτό.» έγραψε η παρουσιάστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS