CELEBRITIESSHOWBIZ«Η Αντωνά μου έστειλε sms «Μας έκαψες», δεν ήξερα ότι δεν ανακοίνωσε...

«Η Αντωνά μου έστειλε sms «Μας έκαψες», δεν ήξερα ότι δεν ανακοίνωσε τη σχέση της με τον Λιάγκα» (vid)

Επιβεβαίωσε τη σχέση της Μαρίας Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα και αποκάλυψε στην κάμερα του Breakfast @ Star ότι η ραδιοφωνική παραγωγός της έστειλε sms γράφοντάς της «μας έκαψες»!

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και ανέφερε: «Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τρελάθηκαν όλοι με την αποκάλυψη που έκανα για τη σχέση Λιάγκα – Αντωνά. Είναι μία σχέση για την οποία εγώ χαίρομαι πάρα πολύ. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κρύβονται. Στην τελική εγώ στα νότια μένω, μένουμε πολύ δίπλα, είμαι γειτόνισσα και μία καλή γειτόνισσα τα βλέπει όλα και τα λέει»

Και συνέχισε λέγοντας: «Προχθές που βγήκαν η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας για φαγητό στο συγκεκριμένο μαγαζί, ήμουν κι εγώ με τον Νεκτάριο. Τους είδαμε. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κρύβονται. Ο Γιώργος έχει αποκαλύψει τόσες σχέσεις του, γενικότερα μιλάει… Όσοι μένουν στα νότια προάστια, ξέρουν και βλέπουν. Όλοι μεταξύ μας γνωριζόμαστε».

Και πρόσθεσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Έκανε ένα live η Μαρία Αντωνά για να ανακοινώσει ένα event που θα συμμετέχει. Της έστελνα μηνύματα και καρδούλες και μου λέει “Ελίζαμπεθ Ελέτσι μάς έκαψες” και θέλω να της πω ότι δεν σε έκαψα αγαπημένη μου. Δεν ήξερα ότι δεν έχει ανακοινωθεί, για να είμαι ειλικρινής. Δεν είναι ότι δεν είμαι εχέμυθη».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS