ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗ απίστευτη δουλειά που επέλεξε να κάνει η κόρη του Ομπάμα για...

Η απίστευτη δουλειά που επέλεξε να κάνει η κόρη του Ομπάμα για να βγάζει το χαρτζιλίκι της

Όπως πολλά 15χρονα κορίτσια στις ΗΠΑ, έτσι και η Sasha Obama αποφάσισε να πιάσει μια δουλειά για το καλοκαίρι προκειμένου να βγάλει το χαρτζιλίκι της.

Αυτό όμως που είναι αρκετά διαφορετικό στην δική της περίπτωση, είναι ότι φτάνει κάθε μέρα στη δουλειά της, το εστιατόριο θαλασσινών «Nancy’s Seafood» στο νησί Martha’s Vineyard, συνοδευόμενη από έξι άνδρες της ασφάλειας του Λευκού Οίκου, οι οποίοι παρακολουθούν την κάθε της κίνηση και διασφαλίζουν την ασφάλειά της.

Υπάρχουν στιγμές που οι άνδρες ασφαλείας βοηθούν την νεαρή στα καθήκοντά της, τα οποία περιλαμβάνουν το καθάρισμα τραπεζιών και την παράδοση φαγητού σε πακέτο, αναφέρει δημοσίευμα της Νew York Daily News.

sasha

«Αναρωτιόμασταν γιατί υπήρχαν πάντα έξι άνδρες στον χώρο που βοηθούσαν αυτήν την κοπέλα», είπε στην Boston Herald ένας από τους σερβιτόρους του εστιατορίου, ο οποίος δεν είχε αντιληφθεί αρχικά ότι η νέα του συνάδελφος δεν είναι άλλη από την μικρότερη κόρη του προέδρου.

Το «Nancy’s Seafood», αποτελεί ένα από τα αγαπημένα στέκια της οικογένειας, όταν επισκέπτεται για διακοπές το νησί. H Sasha συστηνόταν με το πλήρες της όνομα, Natasha.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS