CELEBRITIESSHOWBIZΗ Αθηνά Κυριακίδου ζητά πρώτη φορά συγνώμη

Η Αθηνά Κυριακίδου ζητά πρώτη φορά συγνώμη

Η Αθηνά Κυριακίδου δίνει την πρώτη της απολογητική συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και στον Παντελή Παναγιώτου, σχολιάζοντας για πρώτη φορά το σάλο που προκάλεσαν οι γνωστές δηλώσεις της που απασχόλησαν για μέρες τα social media σε Κύπρο και Ελλάδα. Η Βουλευτής του ΔΗΚΟ, εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να αναφερθεί στα χρήματα που σπαταλά κάθε μήνα για την περιποίηση των μαλλιών της και παραδέχεται ότι έπεσε θύμα του αυθορμητισμού της. «Ζητώ δημόσια συγνώμη, αν όλα αυτά που ειπώθηκαν περί κομμωτηρίου, θεωρήθηκαν προκλητικά. Ήταν μια κακή αυθόρμητη διατύπωση!» λέει μεταξύ άλλων.

Όσο για το αν την ενόχλησαν τα όσα διάβασε για το άτομό της τις επόμενες ημέρες από το περιστατικό, υποστηρίζει πως βίωσε τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής της. «Από κάποιο σημείο και μετά το bullying και η ανθρωποφαγία που μου ασκήθηκε ήταν τόσο μεγάλη, που δεν άντεχα να το παρακολουθήσω μέχρι το τέλος».

Η Αθηνά Κυριακίδου, δεν μιλά όμως μόνο για την περιβόητη δήλωση της, ούτε για το πόσο πιστεύει ότι αυτή θα της στοιχίσει πολιτικά. Μιλά επίσης για τις σχέσεις της με τον Νικόλα Παπαδόπουλο και τις διαφωνίες τους, σχολιάζει το ενδεχόμενο επιστροφής της Ελένης Θεοχάρους στο ΔΗΚΟ και πολλά άλλα.

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με τον Φιλελεύθερο!

athinadowntown

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS