CELEBRITIESSHOWBIZΗ Barbie έγινε (επιτέλους) κανονική γυναίκα με καμπύλες!

Η Barbie έγινε (επιτέλους) κανονική γυναίκα με καμπύλες!

Λεπτεπίλεπτα πόδια, μάτια γαλανά και «ιδανικές» αναλογίες; Όχι πια. Η Barbie αλλάζει μορφή και σώμα και μεταμορφώνεται σε μια απόλυτα φυσιολογική γυναίκα. Καιρός ήταν!
Η νέα Barbie διαθέτει πολλές μορφές, με άλλο χρώμα δέρματος, μια ποικιλία στο χρώμα μαλλιών και ματιών , αλλά και διαφορετικό σωματότυπο. Όπως, δηλαδή, μια φυσιολογική γυναίκα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την αλλαγή. Αυτές οι νέες κούκλες αντιπροσωπεύουν μια γραμμή που αντικατοπτρίζει σε μεγαλύτερο βαθμό αυτό που βλέπουν γύρω τους τα κορίτσια σε ολόκληρο τον κόσμο- η ποικιλία στο σωματότυπο, στους τόνους του δέρματος και στο στιλ τους επιτρέπει πλέον να βρουν εκείνη την κούκλα που πραγματικά τους ταιριάζει», λέει η επικεφαλής του συγκεκριμένου τμήματος της εταιρίας.

Τη νέα εκδοχή, λοιπόν, μπορείτε να τη βρείτε ήδη στην ιστοσελίδα της εταιρίας, ενώ την άνοιξη θα είναι διαθέσιμη και στα πολυκαταστήματα με παιχνίδια, επιλέγοντας ανάμεσα σε κούκλες με τέσσερις διαφορετικούς σωματότυπους, 22 διαφορετικά χρώματα ματιών και 24 μαλλιών!

barbie

 

barbie2

barbie3

barbie5

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS