ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗ DeGeneres «ανακρίνει» την Kourtney Kardashian (και μαθαίνει τα πάντα σε 6...

Η DeGeneres «ανακρίνει» την Kourtney Kardashian (και μαθαίνει τα πάντα σε 6 λεπτά!)

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres ήταν χθες η μεγάλη αδερφή των Kardashian, Kourtney. Η τηλεπερσόνα μίλησε για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Scott Disick, για τα παιδιά τους, αλλά και αποκάλυψε μυστικά της διάσημης οικογένειας, μη μπορώντας να «ξεφύγει» από τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας.

Η Ellen που είναι γνωστή για το αστείρευτο χιούμορ και την ειλικρίνειά της, ρώτησε ευθέως την  Kourtney εάν είναι η νέα σύντροφος του Justin Bieber και παρόλο που η τελευταία απάντησε ένα αμήχανο «όχι», το χαμόγελό της και το ύφος της, υποδήλωναν πως απλά δεν ήθελε να αποκαλύψει την αλήθεια.

Η Ellen δεν έμεινε εκεί και ρώτησε να μάθει και για την προσωπική ζωή της μικρής αδερφής των Kardashian, Kendall Jenner. Με πλάγιες ερωτήσεις λοιπόν, επιβεβαιώθηκε δια στόματος της Kourtney πως η μικρή αδερφή της είναι ζευγάρι με τον Harry Styles των One Direction, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες.

Τέλος, στην εκπομπή εμφανίστηκε σε απευθείας σύνδεση και η Khloe Kardashian, η οποία μίλησε για την υγεία του πρώην συζύγου της, Lamar Odom, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, μετά που έπεσε σε κώμα. Όπως άφησε να εννοηθεί η τηλεπερσόνα, οι δυο τους φαίνεται να είναι ξανά μαζί, καθώς μετά την περιπέτεια της υγείας του, ο μπασκετμπολίστας μένει στο σπίτι της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS