ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗ διεύθυνση του MegaΟne αποφάσισε την άμεση διακοπή του «Star Academy»

Η διεύθυνση του MegaΟne αποφάσισε την άμεση διακοπή του «Star Academy»

Γιατί η διεύθυνση του megaΟne αποφάσισε την άμεση διακοπή του ριάλιτι μουσικης; Πως προτίθεται να ενεργήσει η διεύθυνση του ελληνικού καναλιού και ποιος ο ρολος του plus tv;

Είναι από τα προγράμματα που έχουν απασχολήσει πολύ τα μέσα. Ο λόγος για το «Star Academy», που βρίσκεται στο επίκεντρο κυρίως μετά την οικειοθελή αποχώρηση των δυο παικτών αλλά και της Χρύσας Ρώπα. Μετά από αυτούς όμως ακολούθησε και η αρχισυντάκτρια του show, Ελευθερία Κεφαλά. Μια νέα εξέλιξη ήρθε για να ταράξει και πάλι τους ιθύνοντες του show και αφορά την προβολή του talent show στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, όπως μαθαίνουμε, θα τερματιστεί τόσο η προβολή των καθημερινών επεισοδίων στην Κύπρο όσο και το live αφού τα νούμερα τηλεθέασης δεν υπερέβησαν το 10%. Το MegaOne έβαλε τα καθημερινά επεισόδια στη μεταμεσονύκτια ζώνη και το τελευταίο προβλήθηκε την περασμένη βδομάδα. Στη θέση του, το κανάλι θα προβάλλει προς το παρόν ταινίες μέχρι να ληφθεί τελική απόφαση αν θα βγει ή όχι στον αέρα ο 6ος κύκλος του «DanSing for You». Μετά το Πάσχα δεν θα προβληθούν άλλα επεισόδια στην Κύπρο παρόλο που στην Ελλάδα θα συνεχιστούν κανονικά. Το θέμα, όπως μαθαίνουμε, έχουν αναλάβει οι δικηγόροι των δύο καναλιών καθώς το MegaOne, βάσει του συμβολαίου που έχει υπογράψει με το Epsilon παραβιάζει τους όρους που υπέγραψε, ενώ, φημολογείται ότι χρωστά στο ελληνικό κανάλι χρήματα τα οποία δεν προτίθεται να καταβάλει λόγω του ότι το ριάλιτι ζημιά παρά κέρδος του έχει επιφέρει. Τελευταία πληροφόρηση αναφέρει, ότι τόσο το live της Παρασκευής όσο και τα καθημερινά επεισόδια θα μεταδίδονται μέσα από τη συχνότητα του Plus, όπου ήταν αρχικά να μεταδοθεί το ριάλιτι αλλά η διεύθυνση του ελλαδικού καναλιού αποφάσισε τη συνεργασία με το MegaOne.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS