ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗ Έλενα Θεοδώρου μάς συστήνει την αδερφή της - Δείτε πόσο πολύ...

Η Έλενα Θεοδώρου μάς συστήνει την αδερφή της – Δείτε πόσο πολύ μοιάζουν (εικόνες)

Η Έλενα Θεοδώρου, η στενή συνεργάτιδα της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, αποτελεί ένα από τα λαμπερά πρόσωπα του πάνελ του «Όλα για Σένα» και έχει κερδίσει με την παρουσία της την αγάπη του κοινού.

Η Κύπρια πανελίστρια έχει μια μικρότερη αδερφή, την οποία όπως φαίνεται υπεραγαπά και δεν παραλείπει να της το δείχνει.

Ο λόγος για την Κατερίνα, η οποία είχε τα γενέθλιά της την Κυριακή και από δίπλα της φυσικά δεν έλειπε η Έλενα, η οποία της έδωσε τις πιο θερμές ευχές της για τα 22α γενεθλιά της.

«Αγαπημένη μου αδερφούλα! Μεγάλωνεις σιγά σιγά αλλά για εμένα θα είσαι πάντα το μικρό μου κοριτσάκι, ο γλυκός μου άγγελος, η καλύτερη μου φίλη που αγαπώ και λατρεύω!!! Χρόνια σου πολλά ψυχούλα μου σου εύχομαι μια ζωή γεμάτη όμορφες και αξέχαστες στιγμές όπως αυτές που ζούμε μαζί!!! Να μην χάσεις ποτέ το χαμόγελο σου, την αξιοπρέπεια σου, την αυθεντικότητα σου. Μην αλλάξεις πότε και να θύμασαι πάντα πως είμαι δίπλα σου σε ΟΛΑ! Είμαι πολύ περήφανη για σένα», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram εκφράζοντας την περηφάνεια και το θαυμασμό της για την μικρότερη αδερφή της.

Μαζί με το μήνυμά της, μοιράστηκε και στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της αδερφής της.

Οι δυο αδερφές, οι οποίες μοιάζουν αρκετά, πόζαραν χαρούμενες στον φωτογραφικό φακό και μοιράστηκαν φωτογραφίες από το πάρτι με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και γνωρίστε την αδερφή της Έλενας Θεοδώρου.

View this post on Instagram

Αγαπημένη μου αδερφούλα!!!!! Μεγάλωνεις σιγά σιγά αλλά για εμένα θα είσαι πάντα το μικρό μου κοριτσάκι, ο γλυκός μου άγγελος, η καλύτερη μου φίλη που αγαπώ και λατρεύω!!! Χρόνια σου πολλά ψυχούλα μου σου εύχομαι μια ζωή γεμάτη όμορφες και αξέχαστες στιγμές οπως αυτές που ζούμε μαζί!!! Να μην χάσεις ποτέ το χαμόγελο σου, την αξιοπρέπεια σου, την αυθεντικότητα σου. Μην αλλάξεις πότε και να θύμασαι πάντα πως είμαι δίπλα σου σε ΟΛΑ! Ειμαι πολυ περηφανη για σένα❤❤❤🎉🎉🎉🎉🎉🎈🎈🎈🎂🎂🎂🎂🎂#birthdaygirl #birthdaysister #homeparty #kate22 #sisters #family #godblessyou #myprincess #happybirthdayprincess 👑

A post shared by Elena Theodorou (@elena.theo) on

View this post on Instagram

#bestsister 🔥😜💋

A post shared by Elena Theodorou (@elena.theo) on

Κατερίνα Θεοδώρου:

https://www.instagram.com/p/BZ3EUYfAfcp/?hl=en&taken-by=kat3r1naki

https://www.instagram.com/p/BaD1ezOAX2S/?taken-by=kat3r1naki

Έλενα Θεοδώρου:

View this post on Instagram

#happydays 💃🏽🎶🎵🥂😃💙😆😁

A post shared by Elena Theodorou (@elena.theo) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS