CELEBRITIESSHOWBIZΗ Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που κράτησε την...

Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που κράτησε την εγκυμοσύνη της Μαρίνας κρυφή! (βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε την Δευτέρα το απόγευμα η Αθηναΐς Νέγκα. Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, τους λόγους που κρατούσε κρυφή τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η βόλτα της Μενεγάκη με τη μικρή Μαρίνα – Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κορούλα της (βίντεο)

«Δεν έκρυψα κάτι…απλώς δεν ήθελα να το συζητάω γιατί βαριέμαι». Διαβάστε παρακάτω…. ίδια, συνέχισε και πέταξε το μπαλάκι στην Ελένη Μενεγάκη- ότι δηλαδή και εκείνη είχε κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της. Είπε, συγκεκριμένα: «Και συ το πέρασες αυτό; Και συ δεν μιλούσες για την εγκυμοσύνη σου, μη μου κάνεις την ανήξερη»

Τότε, η Ελένη αποκάλυψε στην Αθηναΐς και στο τηλεοπτικό κοινό τους λόγους που κράτησε κρυφή την τελευταία εγκυμοσύνη της:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το στιγμιότυπο από το 1998 που πόσταρε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και προκάλεσε χαμό (εικόνες)

«Οι λόγοι μου ήταν πολύ συγκεκριμένοι. Αφού γέννησα τους είπα ότι φοβόμουν. Ανησυχούσα πάρα πολύ, δεν ήξερα κάθε μέρα ότι συνεχίζω. Τέτοιες ανησυχίες. Και δεν ήθελα μετά να μοιραστώ τη στεναχώρια μου, γιατί εκεί δεν περνάει με τίποτα η στεναχώρια, όσο το συζητάς. Εγώ είμαι της άλλης, θέλω να το ξεχνάω», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη.

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS