CELEBRITIESSHOWBIZΗ Emilia Clarke αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το επικό τρίτο επεισόδιο του Game...

Η Emilia Clarke αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το επικό τρίτο επεισόδιο του Game of Thrones

H Emilia Clarke βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live! και μίλησε για το τρίτο επεισόδιο ”The Long Night” της όγδοης σεζόν του Game of Thrones.

Το επικό επεισόδιο με τη μάχη με τους White Walkers χρειάστηκε 55 ολόκληρες νύχτες (ναι, έπρεπε να είναι σκοτεινά!) για να γυριστεί και όλη η ομάδα έμεινε ξάγρυπνη για να βγει αυτό το τέλειο αποτέλεσμα που είδαμε στις οθόνες μας. Η Clarke ανέφερε πως«αυτό που είδατε ήταν πραγματικά σαν να βλέπατε αυτό που γυρίστηκε. Είδατε αίμα και λάσπη και θυμωμένους ανθρώπους να ουρλιάζουν».

Μάλιστα, η Clarke μίλησε για το γύρισμα της σκηνής με τους δράκους και πώς ο συμπρωταγωνιστής της, Kit Harington έμαθε να τα ιππεύει: «Νιώθω περίεργα για αυτό δεν θα πω ψέματα. Εκείνος μου έλεγε εσύ νομίζεις ότι είσαι καλή σε αυτό, άσε στον επαγγελματία να σου δείξει, ήταν αλαζονικός σχετικά με αυτό.Έμαθα ότι είναι τελείως διαφορετικό πράγμα οι άντρες να ιππεύουν δράκους σε σχέση με τις γυναίκες. Είναι λίγο πιο άβολο για εκείνους».

O 8ος κύκλος της σειράς προβάλετε αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema . Η Nova Cyprus εξασφάλισε όλους τους προηγούμενους 7 κύκλους της σειράς οι οποίοι θα διατίθενται σε Box Set στην υπηρεσία Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να δουν όλα τα προηγούμενα επεισόδια, όποτε εκείνοι θέλουν, πριν την πρεμιέρα του 8ου κύκλου στις 14 Απριλίου που θα προβάλλεται ταυτόχρονα με την Αμερική και με Ελληνικούς υποτίτλους. Το Box Set θα βρίσκεται αποκλειστικά στην υπηρεσία Nova On Demand μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2019.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS