ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗ Εμίλια Κλαρκ λύνει επιτέλους το μυστήριο με το ποτήρι του καφέ...

Η Εμίλια Κλαρκ λύνει επιτέλους το μυστήριο με το ποτήρι του καφέ στη σκηνή του Game of Thrones

Είναι το 4ο επεισόδιο της 8ης σεζόν. Οι άνθρωποι μόλις έχουν νικήσει τους White Walkers. Ο μεγάλος κίνδυνος είναι πια τελειωμένος. Στο Τείχος γιορτάζουν και περνούν λίγες ώρες ηρεμίας μέχρι την επόμενη μάχη που θα δοθεί στο King’s Landing. Ο Τόρμουντ με τον Τζον Σνόου μιλάνε και πίνουν και ο πρώτος αποκαλεί βασιλιά του τον δεύτερο. Λίγο παραδίπλα είναι η Ντενέρις και ακούει αυτά τα λόγια ενοχλημένη. Η κάμερα εστιάζει πάνω της, αλλά κάτι άλλο τραβάει τα βλέμματα. Είναι…ένα ποτήρι του καφέ.

Αυτό το ποτήρι προκάλεσε πολλή συζήτηση και ήταν η αρχή των κατηγοριών προς τους Μπενιόφ και Βάις για την επιδερμική προσέγγιση του σεναρίου και των σκηνών. Κάποιοι το ονόμασαν Coffee-Gate κατά το Watergate. Λίγες μέρες μετά την προβολή του επεισοδίου, όλη η ευθύνη έπεφτε πάνω στην Σόφι Τέρνερ που είχε αναρτήσει πιο πριν φωτογραφία από τα γυρίσματα, όπου κρατάει ένα τέτοιο ποτήρι. Η ίδια πάντως είχε ρίξει το φταίξιμο στην Εμίλια Κλαρκ. Προφανώς για πλάκα.

Η Εμίλια Κλαρκ βρέθηκε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον και πέντε μήνες μετά αποκάλυψε ποιος ήταν ο υπαίτιος για αυτό το ποτήρι από τα Starbucks που βρέθηκε στη σκηνή και προβλήθηκε στο επεισόδιο.

«Θα σας πω τι έγινε. Είμαστε στα Emmy πριν λίγο καιρό, σε ένα πάρτι που γίνεται και κάποια στιγμή έρχεται ο Κόνλεθ Χιλ, που παίζει τον Βάρυς στη σειρά, και μου λέει ότι θέλει να μου πει κάτι. «Να σου πω αγάπη μου, το ποτήρι του καφέ ήταν δικό μου. Δεν ήθελα να πω κάτι, γιατί όλα τα πυρά έπεφταν πάνω σου». Ήταν δικό του το ποτήρι. Δεν ξέρω βέβαια αν μου το είπε επειδή ήταν μεθυσμένος, αλλά ήταν δικό του».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS