CELEBRITIESSHOWBIZΗ Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε 31 και το γιόρτασε με σέξι φόρεμα και...

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε 31 και το γιόρτασε με σέξι φόρεμα και ξέφρενο πάρτι

Μπορεί την Παρασκευή να είχαμε το gala του My Style Rocks, όμως την παράσταση έκλεψε η παρουσιάστρια του σόου μόδας, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Queen Dina όπως θέλει να την αποκαλούν, έσβησε τα κεράκια της τούρτας στο πλατό της εκπομπής αλλά συνέχισε το πάρτι και με δεύτερη τούρτα- υπερπαραγωγή και με ξέφρενο πάρτι μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Σπυροπούλου, που πέρσι είχε γιορτάσει τα 30α της γενέθλια στην Αμερική, φέτος, προτίμησε εντυπωσιακό, μαύρο, σέξι μίνι φόρεμα που άφηνε ακάλυπτο το πλούσιο ντεκολτέ της και κοριτσοπαρέα.

Η εντυπωσιακή τούρτα της Σπυροπούλου είχε στο κέντρο της ένα μεγάλο στέμμα για χάρη της Queen Dina ενώ οι φίλες της Κωνσταντίνας γιόρτασαν ξέφρενα μαζί της μέσα από stories που είδαμε στο Instagram.

View this post on Instagram

Κάποτε το 30 something με φόβιζε όπως και πολλά άλλα.. Αυτή η χρονιά όμως με δίδαξε ότι αντιμετωπίζοντας τους φόβους σου δεν βγαίνεις ποτέ χαμένος.. Πάντα στα γενέθλια μου λέω η ζωή να μου δίνει ότι έχω σήμερα.. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μου φέρει τόση αγάπη, γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο μου μέχρι τώρα σε όλες τις στιγμές μου από τις πιο δύσκολες μέχρι τις πιο ευτυχισμένες, τα συναισθήματα!!!! Αυτή την αγάπη σας χαρίζω μέσα από όλες τις πλευρές χαράς και γέλιου και σας ευχαριστώ για τις μοναδικές ευχές σας ♥️♥️♥️ #BirthdayGirl #31 #QueenDina #🤟🏼

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS