ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗ Κρίστεν Στιούαρτ «έσπασε» τον ενδυματολογικό κώδικα των Καννών

Η Κρίστεν Στιούαρτ «έσπασε» τον ενδυματολογικό κώδικα των Καννών

Η Κρίστεν Στιούαρτ έσπασε τον ενδυματολογικό κώδικα των Καννών κάνοντας μια ιδιαίτερη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Η Αμερικανίδα ηθοποιός, περισσότερο γνωστή για το ρόλο της ως Μπέλλα Σουάν στη σειρά ταινιών Λυκόφως και τη δουλειά της σε αρκετές ανεξάρτητες ταινίες, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών για την ταινία 120 Beats Per Minute.

Η 26χρονη διάσημη ηθοποιός η οποία έκανε πρωτοσέλιδα πριν από λίγους μήνες μιλώντας για την αμφισεξουαλικότητα της, πήγε στο κόκκινο χαλί ντυμένη ως.. ο εαυτός της.

Κατά την παρουσία της στο Φεστιβάλ η Στιούαρτ ερωτήθηκε από δημοσιογράφο του The Hollywood Reporter σχετικά με τον ενδυματολογικό κώδικα του Φεστιβάλ. Και εκείνη απάντησε:

«Υπάρχει σίγουρα ένας ξεχωριστός κώδικας ένδυσης εδώ, σωστά; Οι άνθρωποι εκνευρίζονται πολύ αν δεν φοράς τακούνια, αλλά αισθάνομαι ότι δεν μπορείς να το ζητάς αυτό πλεόν. Αν δεν ζητάς από τους άνδρες να φορούν τακούνια και φόρεμα, δεν μπορείς να το ζητάς ούτε από εμένα».

«Ακόμη και τέσσερα χρόνια πριν, δεν υπήρχε καν ερώτημα, ήταν δεδομένο: Πρέπει να φορέσεις φόρεμα», πρόσθεσε. «Αλλά τώρα, έχει αλλάξει. Δεν μπορεί κανείς να το κάνει αυτό πια» τόνισε.

Εξηγώντας τον λόγο που αποφάσισε να εκθέσει εκθέσει τον εαυτό της μιλώντας για τις ερωτικές της προτιμήσεις που σόκαραν πολλούς είχε πει: «Μου φάνηκε σημαντικό και επίκαιρο, όταν συνειδητοποίησα ξαφνικά πως –με την ιδιωτική μου ζωή- επηρεάζω μεγάλο αριθμό ανθρώπων».

«Ήταν μία ευκαιρία να δώσω μία γεύση από κάτι που ήταν τόσο δικό μου, να κάνω έστω και ένα ακόμα άτομο να αισθανθεί καλά με τον εαυτό του» πρόσθεσε. «Αν θεωρούσα την σεξουαλικότητα μου ότι δεν είναι η πρέπουσα, τότε θα την κρατούσα για πάντα μυστική. Αλλά τότε δεν θα μπορούσα να περπατήσω στον δρόμο κρατώντας το χέρι του δικού μου ανθρώπου, έτσι όπως με ακολουθούν παντού».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS