CELEBRITIESSHOWBIZΗ μαμά του Μάριου ξεσπά κατά του Survivor: «Η "ανθρωποφαγία" είναι απαράδεκτη»

Η μαμά του Μάριου ξεσπά κατά του Survivor: «Η “ανθρωποφαγία” είναι απαράδεκτη»

Ο Μάριος Πρίαμος έμεινε για αρκετό καιρό εκτός παιχνιδιού, μετά το τροχαίο που είχε η ομάδα των Μαχητών.

Μετά την επιστροφή του, ωστόσο, στο παιχνίδι, ακούστηκαν πολλά κακόβουλα σχόλια, όπως ότι δεν τραυματίστηκε ποτέ σοβαρά ή πως ήταν άδικο που επέστεψε.

Η μητέρα του Κύπριου παίκτη ξέσπασε στην εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη, εκφράζοντας την ανησυχία της για την υγεία του παιδιού της αλλά και την απογοήτευσή της από τον κόσμο και τους τηλεθεατές.

«Ο Ορέστης Τσανγκ μάς περιέγραψε την κατάσταση του Μάριου με τρόπο που ανησυχήσαμε, γιατί φαίνεται ότι η κλείδα του και τα πλευρά του ήταν το λιγότερο. Έχουμε σχηματίσει την εντύπωση, και ελπίζω να είναι λανθασμένη, ότι ο τραυματισμός του Μάριου ήταν πολύ πιο σοβαρός απ’ ότι παρουσιάστηκε στην αρχή ή απ’ ότι γνώριζε η παραγωγή. Εγώ το υποψιάστηκα όταν είδα τον Μάριο να επιστρέφει στο παιχνίδι φουσκωμένος, με περισσότερα κιλά. Τα περισσότερα κιλά για τον Μάριο είναι κάτι πάρα πολύ ξένο. Δεν είχε ποτέ παραπανίσια κιλά. Ίσως προήλθαν από κάποια φαρμακευτική αγωγή» είπε και πρόσθεσε:

«Η ανθρωποφαγία που παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό σε σχέση με αυτό το παιχνίδι είναι απαράδεκτη. Είναι ένα παιχνίδι και αυτό το έχουν ξεχάσει πολλοί και είναι λυπηρό. Πρέπει να σκεφτόμαστε πρώτα ότι είμαστε άνθρωποι, ότι τα παιδιά που είναι εκεί και αγωνίζονται είναι κάποιου παιδιά, δεν είναι μονάδες. Είναι άνθρωποι που έχουν πίσω τους μία οικογένεια.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS