CELEBRITIESSHOWBIZΗ Μαριλένη Σταύρου φοράει το μαγιό της και ξεσπά ενάντια στο body...

Η Μαριλένη Σταύρου φοράει το μαγιό της και ξεσπά ενάντια στο body shaming! (εικόνα)

Η τάση του body positive, που θέλει τις γυναίκες να αγκαλιάζουν το σώμα τους και τις όποιες ατέλειές τους, όλο και δυναμώνει. Ολοένα και περισσότερες γυναικείες φωνές ενώνονται ενάντια στο καταπιεστικό body shaming που προωθεί τα συμβατικά πρότυπα ομορφιάς.

Ανάμεσα σε αυτές τις φωνές και η Μαριλένη Σταύρου, η οποία φόρεσε το μαγιό της και δεν δίστασε να ποστάρει φωτογραφία στα social media, γεμάτη αυτοπεποίθηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Άσλεϊ Γκράχαμ αποστόμωσε αυτόν που της είπε ότι μοιάζει με έγκυο με τέσσερις μόνο λέξεις (βίντεο)

Μάλιστα, έδωσε στα οποιαδήποτε αρνητικά σχόλια μια δυναμική απάντηση!

«Βεβαίως αγάπη μου και άμα θέλω ποστάρω και φώτο με μαγιό! Κι ας μην έχω κοιλιακούς, αντιθέτως.. μου είπε μια πανέμορφη κυρία πως η ομορφιά κρύβεται σε αυτόν που την βλέπει’. Ευτυχώς βλέπω πολλή ομορφιά. Σε μαύρα, καστανά ή γαλάζια μάτια. Σε όλα τα σώματα, ψηλα, χοντρά, παράξενα.

Λυπάμαι αλλα η οποιαδήποτε προσπάθεια επιβολής προτύπου δεν με αγγιζει. Λυπάμαι αλλά οι φασίστες της εικόνας δεν θα με κλείσουν σπίτι μου.

Απολαμβάνω τη θάλασσα, τον ήλιο, τη γύμνια, το κορμί μου!

Γυναίκες του κόσμου – βγείτε στις παραλίες και οποίου δεν αρέσει το θέαμα ας γυρίσει απο την άλλη. Δεν θα παρεξηγηθουμε..» ήταν το μήνυμά της.

View this post on Instagram

Βεβαιως αγαπη μου κ αμα θέλω ποσταρω και φωτο με μαγιό! Κι ας μην εχω κοιλιακούς, αντιθέτως.. μου είπε μια πανέμορφη κυρία πως 'η ομορφιά κρύβεται σε αυτον που την βλέπει'. Ευτυχώς βλεπω πολλή ομορφιά. Σε μαυρα, καστανα ή γαλαζια ματια. Σε όλα τα σώμα, ψηλα, χοντρά, παράξενα. Λυπάμαι αλλα η οποιαδηποτε προσπαθεια επιβολής προτύπου δεν με αγγιζει. Λυπάμαι αλλα οι φασίστες της εικόνας δεν θα με κλείσουν σπίτι μου. Απολαμβάνω τη θάλασσα, τον ήλιο, την γύμνια, το κορμί μου! Γυναίκες του κόσμου – βγείτε στις παραλίες και οποίου δεν αρέσει το θέαμα ας γυρίσει απο την άλλη. Δεν θα παρεξηγηθουμε.. #beautybeyondsize #lifeatxl #bodypositive #loveyourbody #loveyourcurves #lovelife #positivevibes #effbeautystandards #onlylove #beautylieswithin #beach #swimwear #psswimwear #sorrynotsorry

A post shared by Marileni Stavrou (@marilenistavrou) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS