CELEBRITIESSHOWBIZΗ Μέγκαν Μαρκλ αντιγράφει την Κέιτ Μίντλετον; Σκληρός ανταγωνισμός ανάμεσά τους

Η Μέγκαν Μαρκλ αντιγράφει την Κέιτ Μίντλετον; Σκληρός ανταγωνισμός ανάμεσά τους

Κέιτ Μίντλετον – Μέγκαν Μαρκλ: Δύο γυναίκες που όσο κι αν φαίνονται αγαπημένες και φιλικές μπροστά στις κάμερες, υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσά τους.

Οχι απαραίτητα επειδή το επιδιώκουν οι ίδιες, αλλά γιατί τα ΜΜΕ παρακολουθούν κάθε τους βήμα και τις συγκρίνουν.

Κάθε τους εμφάνιση αναλύεται από τους «ειδικούς» από την κορυφή ως τα νύχια. Και τα ρούχα τους γίνονται ανάρπαστα (ειδικά αν έχουν προσιτή τιμή).

Σίγουρα η Κέιτ Μίντλετον έχει κερδίσει τον τίτλο του πιο αγαπητού στο κοινό μέλους της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας και κάθε της εμφάνιση κάνει τον γύρο του κόσμου.

Το προσωπικό της στιλ αντιγράφεται από γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Και αυτή τη δημοφιλία της Κέιτ προσπαθεί ήδη να προσελκύσει η Μέγκαν Μαρκλ, αντιγράφοντάς της σε κάποιες περιπτώσεις.

Οπως έχουν παρατηρήσει πολλοί, ακολουθώντας το παράδειγμα της Κέιτ, η 36χρονη ηθοποιός έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί τη ντουλάπα της για να διαδώσει ένα σημαντικό μήνυμα.

Οπως ακριβώς η Κέιτ επιλέγει κυρίως Βρετανούς σχεδιαστές, ως φόρο τιμής προς στην πατρίδα της, όμως όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό για περιοδείες, συνδυάζει Βρετανούς και ξένους σχεδιαστές για να τιμήσει τόσο την πατρίδα της όσο και τη χώρα που επισκέπτεται, κάτι αντίστοιχο κάνει και η Μαρκλ.

Προφανώς, η Μαρκλ αναμειγνύει συνειδητά βρετανικά και καναδικά labels και σχεδιαστές κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών να δείξει σεβασμό και στις δύο χώρες.

Αν και είναι Αμερικανίδα, ο Καναδάς έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της, επειδή εκεί έχει περάσει πολλά χρόνια της ζωής της για τα γυρίσματα της σειράς Suits όπου πρωταγωνιστούσε.

Από την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι και μετά, η Μαρκλ έχει συνδυάσει καναδικά και βρετανικά brand σε όλες τις εμφανίσεις της και το στιλ της αλλάζει συνεχώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS