CELEBRITIESSHOWBIZΗ Μέγκαν Μαρκλ με μίνι φόρεμα - Για πρώτη φορά μετά τον...

Η Μέγκαν Μαρκλ με μίνι φόρεμα – Για πρώτη φορά μετά τον γάμο με τον πρίγκιπα Χάρι (εικόνες)

Δεν ξέρουμε εάν κάποτε θα εξασθενήσει το ενδιαφέρον γύρω από το όνομά της, προς το παρόν, πάντως, στρέφει τα βλέμματα επάνω της με κάθε της δημόσια εμφάνιση.

Η Μέγκαν Μαρκλ, μόλις έγινε Δούκισσα του Σάσεξ, άφησε εντελώς πίσω της τις παλιές στιλιστικές συνήθειές της και υιοθέτησε τους ενδυματολογικούς κανόνες του παλατιού.

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από περίπου ένα μήνα, η δούκισσα του Σάσεξ έδωσε το παρών μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι στο θέατρο Victoria Palace του Λονδίνου, προκειμένου να παρακολουθήσουν το μιούζικαλ «Hamilton» για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η Μέγκαν Μαρκλ εντυπωσίασε με την ενδυματολογική της επιλογή, καθώς φόρεσε μίνι μαύρο tuxedo dress του καναδικού brand Judith & Charles, το οποίο αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της. Το λουκ συμπλήρωσαν μαύρες γόβες και clutch στην ίδια απόχρωση.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η δούκισσα του Σάσεξ επιλέγει να φορέσει φόρεμα πάνω από το γόνατο από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι. Μπορεί να μην θεωρείται προκλητική επιλογή, ωστόσο, οι ενδυματολογικοί κανόνες του παλατιού είναι σαφείς. Ενας από αυτούς απαγορεύει ρητά τα προκλητικά ρούχα και τα βαθύ ντεκολτέ. Αξέχαστη στιγμή τότε που η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε χρησιμοποιήσει την τσάντα της για να καλύψει το στήθος της από τους φωτογράφους την ώρα που κατέβαινε από το αυτοκίνητο που την μετέφερε.

Η βραδιά έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει και να συγκεντρώσει πόρους για παιδιά και νέους που έχουν προσβληθεί από τον ιό HIV.

Φωτογραφίες: Dan Charity/Pool Photo via AP

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS