ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗ Miley Cyrus βρίσκεται στο νοσοκομείο!

Η Miley Cyrus βρίσκεται στο νοσοκομείο!

Η Miley Cyrus μπήκε στο νοσοκομείο για να κάνει το χειρουργείο

O γάμος της Miley Cyrus με τον Liam Hemsworth δεν πρόλαβε να κλείσει ούτε χρόνο και το τέλος στη σχέση τους έφτασε τον Αύγουστο που μας πέρασε σοκάροντας τους φανς που μέχρι πρότινος τους έβλεπαν μαζί σε φωτογραφίες και βίντεο που ανέβαζαν στους λογαριασμούς τους. Τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό δεν τους γνωρίζουμε -μέχρι στιγμής- όμως, αυτό που βλέπουμε είναι ότι η τραγουδίστρια βρίσκεται σε μία φάση που ήδη προχωράει με τη ζωή της προσθέτοντας νέες σχέσεις.
Κι ενώ όλοι ασχολούνταν με τα προσωπικά της, ξαφνικά, η ίδια η τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο κι έκανε όλο το Instagram, όπου έγινε η δήλωση, να ανησυχήσει. Η Miley, μάλιστα, χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσει το θέμα που προέκυψε.

Η Miley μπήκε στο νοσοκομείο με αμυγδαλίτιδα, με πηγή να αναφέρει στο Αμερικανικό People ότι υποβλήθηκε σε χειρουργείο αφαίρεσης των αμυγδαλών της.
Μάλιστα, ανυπομονεί να βγει από το νοσοκομείο για να σώσει μαζί με την Ellen DeGeneres γορίλες στα πλαίσια του Gorillapalooza, ενός φιλανθρωπικού γεγονότος της παρουσιάστριας με στόχο τη συλλογή χρημάτων για την παγκόσμια προστασία του περιβάλλοντος.
Έχοντας, λοιπόν, αυτό στο μυαλό της, η τραγουδίστρια μέσα στα stories της έδειχνε την αισιοδοξία της και την πίστη στον εαυτό της ότι θα γίνει καλά γρήγορα ώστε να ξεκινήσει τις ενέργειες για τον σημαντικό σκοπό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS