CELEBRITIESSHOWBIZΗ νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «είναι μια πανάκριβη παραγωγή και καμία...

Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «είναι μια πανάκριβη παραγωγή και καμία σχέση με ό,τι έχετε ξαναδεί»

Μετά το «Μπρούσκο», που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου ετοιμάζονται για το επόμενο μεγάλο τηλεοπτικό… μπαμ τους.

Ο Κούλλης Νικολάου μίλησε στο περιοδικό You για τα επόμενα βήματά τους αποκαλύπτοντας ότι η νέα σειρά που αναλαμβάνει η εταιρία παραγωγής τους, που θα έχει τίτλο «8 Λέξεις», είναι μια πολύ ακριβή παραγωγή και κάτι που δεν έχει ξαναδεί το τηλεοπτικό κοινό.

«Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου των 8 Λέξεων, όπου σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής είναι ο Ανδρέας και κάνει έναν ρόλο-έκπληξη. Μας έχει τρελάνει! Έχουμε ένα σενάριο εκπληκτικό και, γενικά, είναι μια δουλειά που δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έχετε δει. Είναι μια πανάκριβη παραγωγή, η οποία γυρίζεται εξ’ ολοκλήρου στην Αθήνα και παίζουν σπουδαίοι ηθοποιοί» τόνισε και πρόσθεσε:

«Από εκεί και πέρα, ετοιμάζουμε μια καθημερινή δραματική σειρά που λέγεται Τατουάζ, μια καθημερινή κομεντί και ένα εβδομαδιαίο. Προσπαθούμε να φτιάξουμε τρεις ζώνες, αλλά στην ουσία είναι τέσσερα σήριαλ, δύο καθημερινά και δύο εβδομαδιαία τα οποία αποτελούνται από 15 επεισόδια και είναι διαδοχικά».

Η παραπάνω πρότασή τους έχει κατατεθεί, αλλά ακόμα δεν έχει ληφθεί η τελική απόφαση από τον ΑΝΤ1 και δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, σύμφωνα με τον ηθοποιό και παραγωγό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS