ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗ πιο υπέροχη παρωδία του «Despacito» σε γάμο στην Κύπρο (βίντεο)

Η πιο υπέροχη παρωδία του «Despacito» σε γάμο στην Κύπρο (βίντεο)

Κάθε ερωτευμένο ζευγάρι για την ημέρα του γάμου του θέλει να είναι τα πάντα γιορτινά και όμορφα ώστε να τα κρατήσει παντοτινά στη μνήμη του. Για την πιο ευτυχισμένη μέρα λοιπόν της ζωής του επιλέγει να κάνει κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο.

Αρκετοί είναι αυτοί οι οποίοι δίνουν ιδιαίτερη σημασία είτε στις λεπτομέρειες της διακόσμησης ή στο νυφικό ή ακόμα και στο χώρο της δεξίωσης. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μια νέα τάση, που έχει ήδη αρχίσει να επικρατεί και δεν είναι άλλη από τα βίντεο που προβάλλονται στο γαμήλιο πάρτι μετά το μυστήριο και έχει σκοπό να ψυγαγωγήσει τους καλεσμένους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε ρυθμούς Despacito η Έλεν ντε Τζένερις (βίντεο)

Έτσι, η Μαριλένα και ο Δήμος, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα βίντεο στου ρυθμούς του «Despacito», το γνωστό τραγούδι που ήταν και το απόλυτο hit του καλοκαιριού που μας πέρασε.

Με στίχους λοιπόν στην κυπριακή διάλεκτο και με γυρίσματα σε ένα γραφικό χωριό της Κύπρου με άψογη σκηνοθεσία, το ζευγάρι κατάφερε να δημιουργήσει ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που αναμφίβολα έμεινε αξέχαστο σε όλους εκείνη τη νύχτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έπαιξαν το Despacito με κλαρίνα σε ελληνικό πανηγύρι (βίντεο)

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS