CELEBRITIESSHOWBIZΗ πρωτότυπη μπομπονιέρα που έδωσαν Χάρι και Μέγκαν στους καλεσμένους τους

Η πρωτότυπη μπομπονιέρα που έδωσαν Χάρι και Μέγκαν στους καλεσμένους τους

Όπως ήταν αναμενόμενο, κάθε λεπτομέρεια από τον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν έκανε τον γύρο του διαδικτύου, είτε την ώρα του μυστηρίου, είτε λίγο μετά τον γάμο. Το ίδιο συνέβη και με την μπομπονιέρα που επέλεξε το ζευγάρι να δώσει στους καλεσμένους του, που ήταν μια τσάντα από καμβά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Κύπρος κεντημένη μαζί με όλες τις χώρες της Κοινοπολιτείας στο πέπλο της Μέγκαν (εικόνες)

Συγκεκριμένα, οι τσάντες είχαν τα αρχικά του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς και την ώρα και την ημερομηνία που τελέστηκε ο γάμος και μέσα ήταν «εξοπλισμένες» με πολλά μικρά δώρα για τους καλεσμένους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέγκαν Μαρκλ: Δείτε την εντυπωσιακή τουαλέτα που φόρεσε στη γαμήλια δεξίωση! (εικόνες)

Οι τσάντες, λοιπόν, περιείχαν ένα γιγάντιο νόμισμα σοκολάτας, ένα κουλουράκι, έναν μαγνήτη ψυγείου και ένα κουπόνι με 20% έκπτωση στο κατάστημα δώρων του κάστρου.

Κι επειδή το ζευγάρι φαίνεται να είχε προβλέψει για τα πάντα, η τσάντα είχε εκτός των παραπάνω κι ένα μπουκάλι νερό από το κάστρο Windsor καθώς το πρόγραμμα του γάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The story of the day: 5 στιγμές που ξεχώρισαν από τον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν!

Να σημειωθεί πως την συγκεκριμένη τσάντα έλαβαν και τα 2.640 συνολικά άτομα που καλέστηκαν από το ζεύγος, δίνοντάς τους έτσι την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον γάμο μέσα στο κάστρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS