ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗ Rihanna βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του πρώην της Drake

Η Rihanna βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του πρώην της Drake

Το βράδυ της Δευτέρας ο Drake γιόρτασε τα γενέθλιά του στο γνωστό κλαμπ του Λος Άντζελες Poppy και πάρτι του Drake χωρίς εξαλοσύνες δεν γίνεται. Σε αυτές τις εξαλοσύνες συμμετείχε και η Rihanna, η οποία έδωσε το παρών για να τιμήσει τον ράπερ.

Γιατί είναι είδηση αυτό; Μα γιατί, για όσους δεν το θυμάστε, η Rihanna και ο Drake μοιράστηκαν μια φλογερή σχέση λίγων μηνών πίσω στο 2016 και δεν χώρισαν με τις καλύτερες των προϋποθέσεων. Τρία χρόνια μετά, βρίσκονται και οι δύο σε ένα σημείο ζωής που έχουν αφήσει πίσω τους τα όποια άσχημα συναισθήματα υπήρχαν ανάμεσα τους.

Η Rihanna, που προσφάτως δήλωσε σε συνέντευξή της ότι είναι πολύ καλά με τον Άραβα σύντροφό της και ήταν μια πράξη ανωτερότητας το να βρεθεί στο μέρος όπου ο Drake γιόρτασε τα 33 γενέθλια του, τα οποία όμως θα κλείσει και τυπικά αύριο.

Σύμφωνα με το E!, η Rihanna δεν ήταν εκεί όλο το βράδυ, αλλά πέρασε για να ευχηθεί και να χορέψει για λίγο με τις φίλες της. Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε ότι κάποια στιγμή η Rihanna και ο Drake μιλούσαν και γελούσαν σαν δυο πολύ καλοί φίλοι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS