CELEBRITIESSHOWBIZΗ σχεδιάστρια που έντυσε τα παιδιά της Ιβάνκα Τραμπ στην ορκωμοσία -Τα...

Η σχεδιάστρια που έντυσε τα παιδιά της Ιβάνκα Τραμπ στην ορκωμοσία -Τα ρούχα των 1.600 ευρώ

Μπορεί η ίδια να εντυπωσίασε του πάντες με τη λευκή ολόσωμη φόρμα και το φόρεμα με glitter στην ορκωμοσία του πατέρα της, αλλά η Ιβάνκα Τραμπ φρόντισε και τα παιδιά της να είναι ντυμένα με στιλάτα, πανάκριβα ρούχα.

Συγκεκριμένα, έδωσε 1.600 ευρώ για την ένδυση των τριών της παιδιών για τις ημέρες που όλα τα φώτα θα έπεφταν πάνω τους λόγω της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ.

Τα ρούχα ήταν custom-made και τα δημιούργησε η Κέιτ Μπόουεν, η οποία ταξίδεψε τρεις φορές από την Μασαχουσέτη στη Νέα Υόρκη για την συγκεκριμένη περίσταση.

Έτσι, λοιπόν, η Ιβάνκα θέλησε να αποδείξει πως η οικογένειά της ξέρει από στιλ, ντύνοντας με ακριβά σύνολα την Αραμπέλα (5 ετών), τον Τζόσεφ (3 ετών) και τον Τεόντορ (10 μηνών), των οποίων τα ρούχα τώρα πωλούνται και στο διαδίκτυο (στο site Petit Peony) και έχουν μεγάλη ζήτηση.

Μάλιστα, η Μπόουεν που σχεδίασε τα ρούχα των παιδιών της Ιβάνκα αποκάλυψε στην Daily Mail, πως ξανθιά καλλονή την πλησίασε και της ζήτησε λίγο μετά τα Χριστούγεννα να αναλάβει το ντύσιμο των παιδιών της.


Τα ρούχα που φόρεσε η Αραμπέλα στον Εθνικό Καθεδρικό Ναό της Ουάσινγκτον.

«Μου έστειλε μερικά δείγματα από χρώματα και μου είπε ότι ήθελε μια κλασική εμφάνιση», είπε η Κέιτ, η οποία ζει στο Ντούξμπουρι της Μασαχουσέτης, με το σύζυγό της και τα τρία της παιδιά.

Μάλιστα, η ίδια περιέγραψε και τις στιγμές που πέρασε μαζί με την Ιβάνκα και τα παιδιά της, αναφέροντας πως είναι πολύ ευγενικά και όμορφα παιδιά και πως την υποδέχθηκαν παίζοντας της πιάνο.

Συγκεκριμένα, για το ντύσιμο μόνο της μεγαλύτερης κόρης της Ιβάνκα χρειάστηκαν περίπου 500 ευρώ, καθώς η μικρή Αραμπέλα φόρεσε δύο σύνολα, όπου το καθένα είχε 2 παλτό (230 ευρώ), μία σατέν μπλούζα (100 ευρώ) και δύο φορέματα (170 ευρώ).

Η ίδια μάλιστα ανέφερε πως μπορεί να χρειάστηκε να εργαστεί μία ολόκληρη ημέρα, αλλά ήταν πανευτυχής όταν είδε τις δημιουργίες της στην τηλεόραση.


Τα ρούχα που φόρεσε ο Τζόζεφ και ο Τεοντόρ τις ημέρες πριν την ορκωμοσία του παππού τους.

«Ήταν τόσο σουρεαλιστικό και εκπληκτικό. Η καρδιά μου δεν σταματούσε να χτυπάει δυνατά» είπε στην Daily Mail.

Φωτογραφίες: ΑSSOCIATED PRESS

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS